به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسکندر پاسالار، ظهر امروز _یکشنبه سیزدهم آبان _در نشست با خبرنگاران در دفتر ادارهکل ثبت احوال استان بوشهر، وضعیت زاد و ولد در استان بوشهر را کاهش اعلام و اظهار کرد: تعداد ولادت در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳، ۶ هزار و ۱۳۷ نفر است.
وی با بیان اینکه در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ در استان بوشهر ۶ هزار و ۳۴۳ نفر متولد شدند، افزود: در این دو سال گذشته، آمار متولدان در این استان، ۳/۷ کاهش پیدا کرده است.
مدیر کل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۲۲۰ پسر در ۶ ماه اول سال جاری متولد شدهاند، افزود: ۲ هزار و ۹۱۷ دختر در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۳ در استان بوشهر چشم به جهان گشودهاند.
پاسالار نسبت جنسیتی حاصل از ثبت ولادت در این استان را در ازای هر ۱۰۰ دختر، ۱۱۰/۴ پسر اعلام کرد و بیان کرد: تعداد ولادتهای حاصل از چندقلویی ۲۸۴ مورد در استان بوشهر بوده است که شامل ۴/۶ درصد از کل ولادتهای این استان است.
وی تصریح کرد: در آمار چندقلوییهای استان بوشهر، ۱۱۴ نوازد پسر و ۱۴۰ نوزاد دختر دیده میشود که تعداد دوقلوها ۱۳۳ مورد و تعداد سه قلوها، ۶ مورد بوده است؛ از این آمار چهار مورد در بوشهر و دو مورد در دشتستان است.
رئیس ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به فراوانی نامها در استان بوشهر، گفت: بیشترین اسم انتخاب شده برای پسران، نام حسین با آمار ۹۴ مورد و محمد، علی و آیهان با آمار ۹۱ مورد است.
پاسالار ادامه داد: نام امیرعلی با ۷۳ مورد، شاهان با ۶۹ مورد و امیرحسین با ۶۴ مورد، به ترتیب، بیشترین آمار اسامی ثبت شده برای پسران در سال ۱۴۰۳ هستند.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین نام انتخاب شده برای دختر در این استان، نام فاطمه با ۱۱۴ مورد، زهرا، ۸۲ مورد و رستا با ۶۹ مورد بوده است.
رئیس ثبت احوال استان بوشهر تصریح کرد: در ادامه نامهای نورا با ۵۶ مورد و زینب با ۵۱ مورد، به ترتیب، بیشترین فراوانی را در استان بوشهر دارند.
نظر شما