پدرام صدرایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در تهران با اشاره به اینکه بررسی آمارهای اقتصادی و فرهنگی نشان میدهد که سینمای ایران جزو ۱۰ سینمای برتر جهان است، اظهار کرد: در این ساختار فیلم کوتاه جایگاه ویژهای دارد، به نحوی که شاهد افزایش تعداد تولید و حضور فیلمهای ایرانی در جشنوارههای خارجی هستیم.
وی افزود: در پنج سال اخیر، بیشتر فیلمسازان فیلم کوتاه در ایران فیلم اولی هستند که این مسئله به دانش آکادمیک گره خورده و موجب شده است، دانشجویان به صورت مستقل وارد این صنعت شوند.
این فیلمساز خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک حلقه گم شده میان دانشگاه و صنعت سینما وجود دارد، به نحوی که بسیاری از دانشآموختگان این حوزه بعد از فارغالتحصیلی بهدلیل هزینه بالای ساخت فیلم استاندارد نمیتوانند در این عرصه وارد شوند، بهعبارت دیگر ساخت هر فیلم روزانه بین ۷۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه دارد و به همین دلیل نیازمند حمایت هستند.
صدرایی با تاکید بر اینکه برخی فیلمسازان جوان ایران در بخش فیلم کوتاه به جشنواره اسکار نیز دعوت شدهاند، تصریح کرد: تاکنون بیشتر مخاطبان فیلمهای کوتاه دانشجویان حوزه هنر بودهاند، اما مردم نیز کم کم به این حوزه علاقهمند شدهاند، چراکه برخی ترجیح میدهند زمانی را که صرف دیدن یک فیلم داستانی بلند میکنند برای تماشای ۲۰ فیلم کوتاه اختصاص دهد که این موضوع تحت تأثیر اهمیت زمان و تغییر سبک زندگی است.
وی عنوان کرد: بهطور قطع میتوان گفت ساخت فیلم کوتاه در نیم قرن اخیر موفقترین بخش در صنعت سینمای ایران بوده است، امروزه بعضی استارتاپها با حمایت از جوانان زمینه ساخت فیلم کوتاه را فراهم کردهاند.
این فیلمساز گفت: بهطور قطع این مسئله کمک میکند تا صنعت سینمای ایران رشد بیشتری داشته باشد و ایدههای جدید در ساخت فیلم وارد این صنعت شود که در نتیجه به رشد مخاطبان کمک کند.
نظر شما