به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد آئینی با بیان اینکه با همکاری دستگاههای مختلف از جمله شهرداریها شاهد تسریع در اجرای پروژههای بافتهای فرسوده در محلات مختلف هستیم اظهار کرد: برخی از محلات در شهرهای مختلف با اجرای روند نوسازی و بستههای تشویقی که ارائه شده از لیست محلات فرسوده خارج شدهاند و همین امر زمینه ساز آن شده که بتوانیم این طرح را در سایر محلات هم اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر به هدف برنامه هفتم که نوسازی ۵۰۰ هزار واحد مسکونی است برسیم افزود: اجرای این طرح تنها از طریق بستههای تشویقی امکان پذیر است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران توضیح داد: در حال حاضر تنها راه برای تسریع در اجرای این طرح تشویق سازندگان و انبوه سازان جهت ورود به محلات فرسوده است که این اقدام هم تنها از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت امکان پذیر است که در این زمینه هم سازندگان با استفاده از بستههای تشویقی میتوانند از تسهیلات ارزان قیمت استفاده کنند.
آئینی اظهار کرد: تعداد واحدهای در دست نوسازی نسبت به سال قبل در ۱۹۲ شهر افزایش داشته و به ۸۰ هزار و ۸۰۰و احد رسیده است، که نشاندهنده رشد ۵۰ درصدی است.
وی بیان کرد: ۷۰ درصد پروانههای نوسازی صادر شده در محلات بازآفرینی شهری شامل سه واحد مسکونی و کمتر و ۲۶ درصد شامل بیش از سه واحد مسکونی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در برخی از استانها روند نوسازی بافتهای فرسوده رشد خوبی داشته است گفت: استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان، مازندران و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین میزان نوسازی در بافتهای فرسوده را دارند.
آئینی با بیان اینکه طرح بستههای تشویقی نوسازی در ۹۵ درصد بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی اجرا شده است عنوان کرد: اکنون این بستهها در ۶۹۷ شهر در حال اجرا است، همچنین میتوان از عرضه واحدهای نوسازی شده در بافتهای فرسوده به متقاضیان واقعی نهضت ملی مسکن استفاده کرد که این امر در تسریع اجرای جهش تولید مسکن مؤثر است.
نظر شما