کریم رضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه حدود ۱۵ سال است که در حوزه گرافیک فعالیت میکنم، اظهار کرد: از زمانی که وارد بازار کار شدم و در اوایل دوران جوانی باتوجه به بازار کاری موجود، نیازمندی شرکتهای مختلف را بررسی کردم و از آنجایی که برای کار گرافیک زمینه کمی وجود داشت به این حوزه ورود کردم، در ادامه با استقبال مشتریان انگیزه بیشتری گرفتم و سعی کردم مهارتهای خود را رشد و فعالیت در این زمینه را ادامه بدهم.
وی با اشاره به ابزار هوش مصنوعی و تأثیر آن در عرصه کاری خود افزود: امروزه باتوجه به تحریمهایی که وجود دارد، ابزارهای هوش مصنوعی برای ایرانیها قابلیت استفاده چندانی ندارد، هرچند که با عضویت و پرداخت اشتراکات میتوان برنامههای خاص و مرتب را نصب و از ابزارهای آن استفاده کرد.
هنرمند گرافیک با اشاره به اینکه هوش مصنوعی خصوصاً در بازار کار هم فرصت است هم تهدید تصریح کرد: هوش مصنوعی نباید یادگیری پایه و خلاقیت را از ما بگیرد و باید فرد در طول مسیر مهارتهای تخصصی خود را بهروزرسانی کند.
وی افزود: هوش مصنوعی مجموعهای از دادههای مختلف را بازخوانی و باتوجه به آن یک اثری را خلق میکند؛ در همین خصوص این ابزار نباید مانع رشد، ارتقا و بی انگیزگی در راستای قدرت ایدهپردازی و خلاقیت شود.
رضوی گفت: هوش مصنوعی را در همه حوزهها مکمل میبینم، از این رو نباید تمام کارها به او واگذار شود و نباید باعث شود که به سمت چیزهای آماده برویم؛ بلکه باید قدرت ایدهپردازی و خلاقیتی که همیشه مخصوصاً در گرافیستها وجود دارد حفظ شود و نباید هوش مصنوعی باعث کاهش خلاقیت و سپردن همه چیز به آن شود.
وی اظهار کرد: اگر از هوش مصنوعی بهعنوان یک مکمل و تکمیل کننده ایدهپردازی و خلاقیت استفاده شود، اتفاقات جالبی رقم خواهد خورد.
هنرمند گرافیک با بیان اینکه گرافیک در کشور ما رشد خوبی داشته، افراد خوبی در این حوزه فعالیت میکنند و اتفاقات خوبی رقم خورده است، ادامه داد: با زبان هنر و به ویژه با جلوههای بصری و گرافیک میشود حرفهای خیلی زیادی را زد، هویت بخشی و فرهنگسازی انجام داد.
وی تصریح کرد: امروزه هر کار کلانی که میخواهد انجام شود، اگر فرهنگسازی که یکی از نمادهای آن گرافیک است انجام نشود و وجود نداشته باشد، آن فرهنگ در جامعه سخت شکل خواهد گرفت و این ضرورت گرافیک را میرساند.
نظر شما