به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجتالاسلام و المسلمین حسین طهماسبی در آئین تکریم و معارفه رئیس حوزه قضائی شهرستان اشکذر اظهار کرد: مردم زبان تخصصی ما را نمیدانند و شاید این باعث ایجاد حس کم کاری و پرخاشگری توسط مردم شود، اینجاست که باید با سعهصدر پاسخگوی مردم بود.
وی افزود: همه مدیران روزی تودیع میشوند و شاید عدهای در سالن برای همراهی کنند یا سلام صلوات بفرستند، اما باید دید جایگاه ما در دل مردم چگونه است.
رئیس کل دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: مدیران باید در وقت اداری در اختیار مردم باشند و تا آنجا که میشود برنامهها و جلسات غیرضروری و غیرفوری به ساعت غیر اداری منتقل شود.
طهماسبی عنوان کرد: سه اصل ولایت، حقالناس و قانون به تاسی از رهبری، رئیس قوه قضائیه و شرع از اصول دادگستری کل استان است که بر آن ایستادهایم و تمام قد از کسانی که در این مسیر تلاش میکنند حمایت میکنیم.
وی خطاب به حاضران در جلسه به ویژه فعالان حوزه صنعت و معدن تاکید کرد: برای این جایگاه صنعتی و معدنی که امروز داریم نتیجه خون دل خورده و خونهای فدا شدهای است که اگر نبود اکنون مانند بزرگترین معادن مس خاورمیانه و تیتانیوم دنیا از ما جدا شده و در کشور افغانستان بود یا مانند معادن عظیم گاز و نفت آسیای میانه که هر کدام یکی یکی از دست این ملت خارج شده است.
رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: نامگذاری خلیجفارس به دلیل قرار گرفتن آن از هر سه طرف تحت حاکمیت فارس و ایرانی بود، اما با بی تدبیری پادشاهان و قطعه قطعه شدن این سرزمین اکنون عدهای سودای تغییر نام این خلیج را در سر میپرورانند.
طهماسبی ادامه داد: آنچه امروز به عنوان نعمتهای خدادی برای این کشور به جای مانده است از جمله معادن و منابع طبیعی و محیط زیست و حتی صنایع ماحصل سرمایه خون بیش از ۴۵ سال شهدای ما است که باید پاس داشته شود.
رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: باید مراقب بود که به این سرمایهها به عنوان درآمد نگاه نکرد، چراکه اینها سرمایه مملکت و خون بهای هزاران هزار شهید و خون دل دلسوزان نظام است که باید تبدیل به احسن شود نه اینکه این سرمایهها را با سرمایهها دیگری از جمله محیط زیست یک جا از بین برد تا نسلهای بعدی از ما به بدی یاد کنند.
طهماسبی گفت: علاوه بر اینکه این منافع از نظر فقهی انفال محسوب میشود، فعالان حوزه صنعت و معدن باید به وظایفشان که یکی از آنها مسئولیتهای اجتماعی است و در قانون پیشبینی شده است به عنوان یک وظیفه ملی و پاسداشت خون شهیدان، اهتمام داشته باشند.
وی افزود: برای اینکه در مسئولیتی که داریم زمین نخوریم باید هر پله که پیش میرویم یک عمل عبادی را به اعمال روزمره خود اضافه کنیم، اما هرچقدر جلو میرویم و مسئولیتمان سنگینتر میشود زمانمان برای ارتباط با خداوند خدا کمتر میشود و به همین دلیل کارها برکت و نتیجه ندارد.
رئیس کل دادگستری استان یزد عنوان کرد: یکی از نزدیکان به مقام معظم رهبری نقل میکرد که در بازدیدهایی که در مجموع بالای ۱۰ ساعته از کتابخانه شخصی ایشان کتابی بدون امضا و تاریخ پایان مطالعه پیدا نکردم که این امر نشان میدهد وقتی کار برای خدا باشد زمان برکت پیدا میکند و معظم له با آن همه مشغله، چقدر وقت برای عبادت از یک سو و چقدر وقت برای مطالعه از سوی دیگر میگذارند.
طهماسبی افزود: فرقی نمیکند در چه حوزهای خدمت میکنیم اگر حوزه کاری وسیعتر شد، اما ارتباط با خدا وسیعتر نشد اینجا کمینگاه شیطان است و نباید نسبت به آن غافل بود.
نظر شما