توسعه خراسان شمالی نیازمند خون دل خوردن است

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه استان از نظر توسعه در نقطه کمتر از صفر قرار دارد، گفت: برای رسیدن به نقطه صفر توسعه باید خون دل بخوریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، بهمن نوری امروز _ چهار شنبه نهم آبان_ در مراسم تکریم و معارفه استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: بیان کاستی‌ها دلیلی بر ضعف عملکرد مسئولان گذشته نیست اما رهبر انقلاب بیان داشتند که این استان باید جزو ده استان برتر قرار بگیرد که فعلاً چنین نیست.

وی افزود: این استان علاوه بر ظرفیت‌ها، ظرافت‌هایی نیز دارد لذا گاهی به دلیل عدم همگرایی هم افزایی و تمکین به قوانین، ظرافت‌ها رعایت نشده و بخش‌هایی از توسعه عقب می‌مانند.

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه بنا نیست ناامیدی پمپاژ کنیم، گفت: وضعیت فعلی استان به شهادت تمامی اعداد و ارقام، بدون تعارف در نقاط پیشا توسعه قرار گرفته‌ایم و برای رسیدن به نقطه صفر توسعه باید خون دل بخوریم.

نوری ادامه داد: بنیان‌های توسعه در خراسان شمالی عقب افتاده است لذا نباید به یکدیگر امید واهی دهیم؛ نباید استان را با روزمرگی اداره کنیم؛ باید ظرفیت استان را در ریل توسعه قرار دهیم.

وی افزود: بنا نداریم پشت دیوار اختلافات متوقف شویم و عهد می‌بندیم که کار کنیم؛ معیار ارزیابی مدیران کار خواهد بود؛ جلب رضایت مردم شاخص بررسی ادارات است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان، بیان کرد: خراسان شمالی می‌تواند به عنوان قطب گردشگری معرفی شود و این موضوع آرمانی نیست و قابل دست یافتن است.

نوری ادامه داد: مقدار زیادی از تولیدات خراسان شمالی برای تجاری سازی به خارج استان صادر می‌شود و این امر باید به درون استان منتقل شود؛ خراسان شمالی ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان دارد اما فاقد خطوط ریلی است.

وی با تاکید بر اینکه به سراغ شهرک‌های صنعتی خواهد رفت، افزود: به نیمه خالی لیوان نمی‌پردازیم؛ صنایع تبدیلی اکسیر توسعه استان خواهد بود و باید در حوزه ارزش افزوده به مدد مردم خراسان شمالی بیاییم.

استاندار خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی از نبود حکمرانی آب رنج می‌برد؛ خراسان شمالی می‌تواند به قطب اصلاح دام کشور تبدیل شود؛ فرش ابریشم دو رو تنها در خراسان شمالی بافته می‌شود که باید به سراغ این ظرفیت‌ها برویم.

نوری بیان کرد: ذیل گفتمان ریاست جمهوری بهترین اتفاقات را برای مردم خراسان شمالی رقم خواهیم زد؛ وفاق یعنی از تمامی ظرفیت‌ها از جمله نیروهای انسانی بهره ببریم و با اقدامات کارشناسی پیش رویم.

وی افزود: سراغ نخبگان و افرادی که دارای ایده هستند خواهیم رفت؛ منتقدان ما بر صدر جلسات خواهند نشست زیرا منتقدان نیز دغدغه‌مند هستند.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: وزارت کشور دهیاری‌ها و شهرهای خراسان شمالی در کانون توجه قرار دهد؛ اعتبارات موجود برای حتی یک پروژه ملی کافی نیست و باید به سراغ بخش خصوصی برویم و نقش خود که تسهیلگری است را ایفا کنیم.

توسعه خراسان شمالی نیازمند تلاش بیشتر است

محمدرضا حسین نژاد، استاندار سابق خراسان شمالی نیز در این مراسم اظهار کرد: امیدوار هستیم مسئولان جدید بتوانند بیش از پیش باعث رشد و توسعه خراسان شمالی شوند.

وی افزود: سرمایه ما در استان حفظ وحدت قوا بود و مجمع نمایندگان فعلی و سابق، دادگستری و ائمه جمعه خراسان شمالی برای رسیدن به اهداف هم سو بودند.

حسین نژاد با تشریح برخی اقدامات انجام شده از جمله تکمیل سد گلمندره، گفت: اتمام این پروژه سبب شد از وارد شدن میلیاردها تومان خسارت به جاده بجنورد به جنگل گلستان پیشگیری شود.

وی با اشاره به اقدامات گسترده در تأمین آب و رفع تنش‌های آبی، افزود: ضریب نفوذ گازرسانی به ۱۰۰ درصد رسید و در تکمیل فیبر نوری رتبه سوم کشور را کسب کردیم.

استاندار سابق خراسان شمالی گفت: هفته گذشته کورس اسب دوانی افتتاح شد که می‌تواند در ارتقا ورزش و جذب گردشگر مفید باشد؛ با توجه به کمبودها اگر شبانه روز نیز کار کنیم همچنان درگیر عقب ماندگی هستیم لذا باید بیشتر تلاش کرد.

حسین نژاد گفت: مجوز هشت پروژه ماده ۲۳ برای خراسان شمالی اخذ شده که تکمیل آنها می‌تواند باعث ارتقا شاخص‌های استان شود که با تجربه بالای استاندار می‌تواند به سرانجام برسد.

کد خبر 806034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.