انتقال مشاغل مزاحم موجب کاهش آلودگی زیست‌محیطی و بصری می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اراک گفت: با انتقال اصناف مزاحم علاوه‌بر کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و بصری مساحتی حدود ۶۵ هزار متر مربع ملک تجاری در محیط شهری آزاد می‌شود.

حسن قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: طرح ساماندهی مشاغل مزاحم در سال ۱۳۹۶ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده است، وظیفه انجام این کار بر عهده شهرداری‌ها است و آئین‌نامه‌ای برای این ساماندهی تدوین و تنظیم شده است.

وی افزود: در ماده یک این آئین‌نامه شهرداری‌ها مکلف شدند به‌منظور رفع مزاحمت مشاغل و اصناف مزاحم متناسب با وضعیت فعالیت، مکان استقرار و ماهیت شغلی آن‌ها نسبت به صدور حکم انتقال جابه‌جایی یا رفع مزاحمت اقدام کنند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: انتقال مشاغل مزاحم موجب کاهش آلودگی زیست‌محیطی و بصری خواهد شد.

قربانی تصریح کرد: سال ۱۴۰۲ با برگزاری نشست‌های تخصصی و کارشناسی در راستای اجرای طرح ساماندهی مشاغل مزاحم با مشارکت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری طرحی به‌منظور ساماندهی این صنوف و ضایعات‌فروشان در سایت ۱۴۴ هکتاری از اراضی ملی و دولتی که در اختیار سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استان قرار دارد، در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: برای مطالعات اولیه تهیه طرح مکان‌یابی پنج نقطه در نظر گرفته شد و این فضا ۱۴۴ هکتاری که در منطقه سعیدآباد قرار دارد، انتخاب شد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اراک عنوان کرد: پیگیری استعلام اولیه دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله محیط زیست، منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی صورت گرفته است و این دستگاه‌ها نظر مساعد را در این خصوص ارائه کردند.

قربانی ادامه داد: اغنای اتحادیه و فعالان صنف ضایعات‌فروشان درباره اهمیت موضوع انجام شده است و همه فعالان در این حوزه برای این جابه‌جایی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی عنوان کرد: با انتقال اصناف مزاحم که در بلوار کربلا و میدان فراهان در حال فعالیت هستند، علاوه‌بر کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و بصری مساحتی حدود ۶۵ هزار متر مربع ملک تجاری در محیط شهری آزاد می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک گفت: در آئین‌نامه ساماندهی صنوف مزاحم، شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط موظف شدند به‌منظور استفاده از ابزارهای تشویقی برای تسهیل در انتقال مشاغل و صنوف مزاحم برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند و زیرساخت‌های مورد نیاز و تسهیلات بانکی را فراهم کنند.

قربانی افزود: صاحبان مکان‌های بر جای مانده از مشاغل منتقل شده در شهر می‌توانند با مساعدت دستگاه‌های ذی‌ربط و شهرداری به فعالیت‌های غیرمزاحم منطبق بر طرح‌های جامع و تفصیلی شهر تغییر فعالیت دهند.

کد خبر 805847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.