به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی رضا محمودی صبح امروز _سهشنبه هشتم آبان_ در نشست جبهه علمی و فرهنگی استان مرکزی با موضوع اراک ۱۴۲۰ اظهار کرد: شهر اراک و استان مرکزی در مقایسه با شهرها و استانهای همتراز خود به لحاظ تراکنش مالی، اقتصاد شهری، ساماندهی منابع انسانی و سایر مؤلفههای مؤثر در هویت و پیشرفت و آبادانی شهر سطح پایینتری دارد.
وی افزود: شهر اراک به لحاظ زیر ساختهای مورد نیاز برای مؤلفههای پیشرفت و آبادانی بسیار بهتر از سایر شهرهای همتراز است و از نظر کار آمدی و ارتقای منابع به منظور فعلیت رسیدن این منابع عملکرد قابل دفاعی داریم.
شهردار اراک با بیان اینکه برای آنکه بتوانیم یک شهر آباد داشته باشیم باید برنامه محور باشیم، اضافه کرد: برای اجرای این برنامه باید یک بدنه مقتدر و مسلط و کارآمد در اختیار داشته باشید.
محمودی تصریح کرد: شهرداری اراک در مسائل و موضوعات شهر حکمران محسوب نمیشود، فرمانبر است و در بیست و یک سال گذشته اراک ۲۱ شهردار و سرپرست داشته است و تنها یک مورد مدیریت چهار سال و مابقی زیر دو سال تا چند ماه سکان مدیریت این شهر را به عهده داشتهاند.
وی اضافه کرد: در سازمان عریض و طویلی به نام شهرداری با شرح وظایف بسیار بزرگ، متعدد، متنوع و مواردی که در قانون به صورت مشخص ذکر شده که باید شهرداری انجام دهد، مواردی وجود دارد که به سبب آن ماهیت این سازمان محول میشود و مجبور است به آن تکالیف بپردازد.
شهردار اراک گفت: نخستین مشکل در شهرداریها مسئله ثبات در مدیریت و ادامه آن و به تبعه آن اجرای برنامهها سیاستها موردنظر است.
محمودی ادامه داد: اگر بخواهیم یک شهر با برنامه داشته باشیم، نقش شوراها بسیار با اهمیت میشود، زیرا شوراها با توجه به ساختار و حضور خود در یک بازه زمانی چهار سال حضور دارند که فرصت خوبی برای برنامه محوری است.
وی با بیان اینکه استمرار تداوم و تاکید بر برنامهها حاصل تفکرات خوب شورای شهر فعلی است، خاطرنشان کرد: اگر کارآمدی نظام اداری و تصمیمگیری وجود نداشته باشد و شهروندان به شهردار اعتقاد و اعتماد نداشته باشند در صورتی که هر تغییری اعمال شود صدای اعتراض شهروندان بلند میشود.
شهردار اراک اضافه کرد: اگر مسئولان شهری و اجرایی به وظایف خود به خوبی و درستی عمل کنند، مطمئن باشید اقدامات و برنامههای مدیریت شهری را راحت تر قبول میکنند.
محمودی اظهار کرد: در این دوره سعی شده است برنامههایی که مورد توجه شورای قبل هم بوده است به اتمام برسد؛ در حوزه شهری با توجه به تعدد مدیریت و نبود ثبات مدیریت در تدوین برنامهها به این نکته توجه شده است که از سطوح اداری پایین به بالا تهیه و تنظیم شود.
به گزارش ایمنا، در این نشست علمی و فرهنگی، بسیج اساتید استان مرکزی و اراک در حضور شهردار اراک و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی، پیرامون سند چشمانداز ۲۰ ساله اراک به بحث و گفتگو علمی و کارشناسی پرداختند.
نظر شما