دفاع مقدس بهار تولید میراث معنوی بود

امام جمعه قزوین با بیان اینکه دوران دفاع مقدس بهار تولید میراث معنوی بود، گفت: در روزهای دفاع مقدس رزمندگان ما سلوک انسانی، شهادت، ایثار و فداکاری را تمرین کردند و هشت سال دانشگاهی پربار و تحول‌آفرین داشتیم که در آن زهد و وارستگی را آموختیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی ظهر امروز _‌سه‌شنبه هشتم آبان_ در مراسم افتتاح موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین اظهار کرد: افتتاح مجموعه ارزشمند موزه دفاع مقدس که شاید سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود، اتفاق مبارکی است و جای تبریک دارد.

وی افزود: هویت هر ملتی را میراث فرهنگی و معنوی آن تعیین می‌کند و ایران اسلامی در این زمینه غنی است و اما رژیم صهیونیستی که هویت و ملت ندارد، بدون میراث است. اما باید میراث دفاع مقدس را با نگاه قرآنی و دینی ببینیم، زیرا این میراث معنوی با میراث‌های دیگر فرق دارد و متکی بر شهادت و حماسه است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه دوران دفاع مقدس بهار تولید میراث معنوی بود، خاطرنشان کرد: در روزهای دفاع مقدس رزمندگان ما سلوک انسانی، شهادت، ایثار و فداکاری را تمرین کردند و هشت سال دانشگاهی پربار و تحول‌آفرین داشتیم که در آن زهد و وارستگی را آموختیم.

عابدینی تاکید کرد: فرزندان ایران اسلامی در این دانشگاه میراث فرهنگی خلق کردند که باید نشانه‌های این میراث را حفظ کنیم و بدانیم که تانک‌ها، جانبازان، اسناد و کتاب‌های تولیدشده هر کدام از جلوه‌های این میراث هستند.

وی ادامه داد: شهیدان همان استادان واقعی فرهنگ ایثار و شهادت هستند و میراث فرهنگی ما در دوران دفاع مقدس مسیر و مقصد را به ما نشان می‌دهد و به ما می‌گوید کجا بوده‌ایم، کجا هستیم و کجا باید برویم. میراث هر ملتی حلقه اتصال آحاد آن ملت است و زیرساخت اتحاد و همدلی همین میراث ارزشمند است.

امام جمعه شهر قزوین با اشاره به پیشرفت‌های جبهه مقاومت اسلامی در حوزه دفاعی و نظامی گفت: یک روزی در جبهه مقاومت می‌توانستیم فقط سنگ پرتاب کنیم و امروز از فاصله ۲ هزار کیلومتری به آنها موشک می‌زنیم و به این ترتیب دشمن ما به استیصال کشیده شده است.

عابدینی افزود: میراث هر ملتی زیرساخت امنیت آن کشور است و خروجی همه این نشست‌ها، افتتاح موزه‌ها، نشر کتاب‌ها و خاطرات شهدا باید به صداقت، راستی، ایمان، مهربانی، برادری و اخوت دینی منجر شود.

کد خبر 805638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.