تقوا اصل اساسی ایستادگی در برابر باطل است

امام جمعه اصفهان گفت: تقوا به عنوان یک اصل اساسی در ایستادگی برابر باطل است، اگر انسان تقوا داشته باشد، هیچ‌چیز نمی‌تواند در او نفوذ کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با اعضای شورای بسیج اساتید استان اصفهان با اشاره به اینکه همواره در طول تاریخ پیروان جبهه حق اندک بوده‌اند، اظهار کرد: در دوران جنگ تحمیلی که جمعیت کشور ۳۵ میلیون نفر بود، تعداد اندکی جبهه و پشت جبهه را حفظ می‌کردند و این به آن معنا است که همیشه تعداد اندکی بوده‌اند که اجازه نمی‌داده‌اند کار اهل باطل پیش برود.

وی با بیان اینکه یاران خاص پیامبر اکرم (ص) و امیرمومنان (ع) نیز بسیار اندک بوده‌اند، افزود: در جنگ صفین زمانی که قرآن‌ها را بر سر نیزه کردند، اصحاب امیرمومنان (ع) گفتند ما در برابر قرآن نمی‌جنگیم و هر قدر حضرت به آن‌ها فرمود این قرآن نیست، بلکه حیله و تزویر است، توجه نکردند و با این شیوه ۴ هزار نفر از لشکر حضرت جدا شدند و در برابر امام (ع) ایستادند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان عنوان کرد: آن‌ها اظهار کردند که اگر امام دعوت معاویه به قرآن را قبول نکند، همان کاری که با عثمان کردند را با امام نیز می‌کنند، بنابراین سیاهی‌لشکر فراوان است، اما عباد شکور اندک هستند، یعنی تعداد افرادی که واقعیت‌ها را بدانند و به مرحله‌ای رسیده باشند که فریب دشمن را نخورند و تقوا داشته باشند، اندک است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با تاکید بر مسئله تقوا به عنوان یک اصل اساسی در ایستادگی در برابر باطل تصریح کرد: امیرمومنان در کلامی تقوا را به قلعه محکمی تشبیه می‌کند؛ انسان اگر تقوا داشته باشد، هیچ‌چیز نمی‌تواند در آن نفوذ کند، اما اگر تقوا وجود نداشته باشد، مانند قلعه شکست‌خورده قابل نفوذ است و انسان‌های شکور افرادی هستند که واقعیت دین، سیاست و تمدن اسلامی را فهمیده‌اند.

وی مشکل اصلی درک نکردن واقعیت‌ها و تحلیل درست امور را بی‌تقوایی دانست و گفت: اکنون اگر بخواهیم کمک به مردم غزه را توجیه کنیم، باید بگوییم قرآن کریم در این باره می‌فرماید اگر دیدید دو گروه از مسلمانان با یکدیگر جنگ می‌کنند، باید طرفدار مظلوم باشید و این مسئله را خداوند در شرایطی می‌فرماید که دو طرف، مسلمان هستند، در حالی که امروز در طرف مقابل مردم مسلمان غزه، کافر و دشمن اسلام قرار دارد، آن هم دشمنی که از شریعت موسی پیروی نمی‌کند و بویی از انسانیت نبرده است.

امام جمعه اصفهان اضافه کرد: صهیونیست‌ها نادان‌ترین افراد در طول تاریخ بوده‌اند و اگر تاریخ را بررسی کنیم، می‌بینیم که حضرت موسی (ع) زحمات فراوانی به‌خاطر آن‌ها متحمل شد.

وی خاطرنشان کرد: نادانی و بی‌عقلی آن‌ها امروز در آن است که برای منافع آمریکا، جان خود را می‌دهند تا آمریکا بین کشورهای اسلامی پایگاهی داشته باشد؛ در واقع این آمریکا است که با کشورهای اسلامی می‌جنگد.

عضو خبرگان رهبری مقابله و جنگ با ظالمی که قصد سلطه بر تمام دنیا را دارد مهم دانست و ادامه داد: بر مبنای کلام امیرمومنان (ع) در خصوص مرگ و حیات واقعی، امروز سران کشورهای عربی همچون مرده حیوان هستند، زیرا در حالی که انبارهای آن‌ها مملو از اسلحه است، اما یک قبضه از آن را در اختیار مردم مظلوم غزه قرار نمی‌دهند، زیرا از آمریکا می‌ترسند، بنابراین هر کس تحت امر غیرخدا باشد، مرده است.

وی با بیان اینکه همواره گروهی در برابر ذلت ایستاده‌اند، گفت: هیچ‌یک از ائمه اطهار و هیچ مؤمنی زیر بار کفر نمی‌رود و خداوند نیز در این باره می‌فرماید «هر سختی که برای مسلمانان پیش بیاید، نباید زیر سلطه کافر باشند و عباد شکور باید این مسائل را بدانند.»

امام جمعه اصفهان در پایان سخنان خود با تاکید بر تربیت و سازندگی اساتید بسیجی تصریح کرد: انسان به‌طور دائم از نظر دینی نیاز به ساخته شدن دارد و سخت‌ترین علم، علم دین‌شناسی است و اینگونه نیست که با آموختن چند از آیه قرآن و چند روایت، انسان بتواند دین‌شناس شود.

امام جمعه اصفهان: سران عرب با سلطه‌پذیری آمریکا، از فلسطین غافل شده‌اند

امسال ۷۰۰ برنامه جهادی توسط اساتید اصفهان اجرایی شد

در ابتدای این دیدار محمد باقری، مسئول بسیج اساتید استان اصفهان گزارشی از مجموعه بسیج اساتید استان ارائه کرد و گفت: بیش از ۵ هزار نفر از استادان دانشگاه‌های استان، عضو بسیج اساتید هستند و در بیش از ۷۰ دانشگاه، دفتر و کانون بسیج اساتید فعال است.

وی افزود: بسیج استادان با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و دغدغه‌های نماینده ولی فقیه در استان، در سه حوزه فعالیت‌های خود را متمرکز کرده است؛ در حوزه جهاد فرهنگی با ارائه و اجرای طرح «پیوند استاد-مسجد» سعی شد به این دغدغه پاسخ داده شود.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان عنوان کرد: حوزه دوم پیوست‌نگاری فرهنگی بود که در اردوی راهیان نور و اردوی راهیان پیشرفت برنامه‌ریزی‌های جامعی شده است، همچنین جهاد علمی دغدغه بعدی بود که اندیشکده‌های بسیار خوبی در برخی دانشگاه‌ها ایجاد شد و با توجه به نگاهی که در زمینه عفاف و حجاب وجود دارد، سند عفاف و حجاب نیز تدوین شد.

وی حوزه سوم مورد توجه بسیج اساتید را بحث جهاد تبیین دانست و افزود: در شش ماهه نخست سال جاری، ۷۰۰ برنامه جهاد تبیین اجرا و شبکه‌ای متشکل از ۶۰ استاد ایجاد شد که طی آن، استادان با هدف تبیین مسائل روز در دانشگاه‌ها، مدارس و مساجد حضور پیدا می‌کنند.

کد خبر 805527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.