به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، حسین برزگر صبح امروز _سهشنبه هشتم آبان_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سالجاری، ۲۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت زعفران رفته است و پیشبینی میشود از این میزان هزار و ۵۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شود.
وی افزود: اقلیم چهارمحالوبختیاری، نوع آبوهوای منطقه، کیفیت آب و ارتفاع از سطح دریا موجب شده است که زعفران این استان از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری گفت: بهدلیل کیفیت بالای زعفران تولید شده در استان این محصول به خراسان ارسال و با برند آن منطقه به خارج از کشور صادر میشود.
برزگر اضافه کرد: با توجه به اینکه زعفران یک گیاه نیمهگرمسیری است و در مناطقی که دارای زمستانهای ملایم و تابستانهای گرم و خشک به خوبی رشد میکند و در ارتفاع هزار و ۳۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ عملکرد خوبی دارد و میتواند در دمای منفی ۲۰ درجه تا منفی ۴۰ درجه را تحمل کند، چهارمحالوبختیاری مکان مناسبی برای کشت این محصول است.
وی بیان کرد: زعفران یک گیاه چند ساله و پیازی است و جز گیاهان با نیاز آبی کم است و ماندگاری بالایی دارد و موجب ایجاد اشتغال مولد میشود و برای کشاورز درآمد پایدار به همراه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری گفت: کشاورز میتواند پنج تا هفت سال با یک نوبت کشت زعفران محصول برداشت کند و بعد از این مدت نیز پیاز زعفران قابل فروش است.
نظر شما