به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، جواد چپردار صبح امروز _سهشنبه هشتم آبان_ در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: تعامل نهادهای انقلاب اسلامی، مدیریت شهری، دستگاه قضائی استان و شورای اسلامی شهر به ساماندهی تبلیغات شهری منجر خواهد شد.
وی افزود: سیما و منظر شهر با سازههای نامتقارن فلزی سبب ناهنجاری بصری میشود و روح و روان شهروندان را به مخاطره انداخته است.
عضو شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: طرح ارسالی شورای اسلامی شهر در ساماندهی تبلیغات شهری در قالب یک لایحه و از سوی شهردار در صحن علنی شورا مطرح شد، شورا به اصلاح ایرادات لایحه و تنظیم آئیننامه ساماندهی فضای تبلیغات شهری با قید توافق با نهادهای انقلاب اسلامی، اطلاعات و فراجا و در مصوبات بعدی به تشکیل کمیته ساماندهی رأی داد.
چپردار عنوان کرد: شهرداری طی جلسات متعدد کمیته ساماندهی به دبیری ریاست سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری و حضور سایر معاونتها، ادارات کل حراست، حقوقی و بازرسی شهرداری مرکزی به ممیزی آئیننامه تبلیغاتی پرداخت و در نهایت شهرداری آئیننامه مطرح شده را در قالب لایحه نهایی به شورا ارائه کرد.
وی اضافه کرد: از آنجا که اعضای شورای اسلامی شهر به اتفاق آرا تصویب آئیننامه را ملزم به توافق شهرداری با نهادهای انقلاب اسلامی، اداره کل اطلاعات، فراجا و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرد، به مدیریت شهری مهلت چند ماهه برای تنظیم توافقنامه، برنامه مشترک فرهنگی و کارشناسی قراردادهای جاری داد.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر کرج عنوان کرد: دستگاه قضائی استان و دادستان مرکز استان با ابلاغ مکاتبات رسمی به مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر، شهردار را موظف به نهایی کردن ساماندهی، اجرای آئیننامه و رعایت مقررات در احراز مالکیت شهرداری برای سازههای تبلیغات شهری کرد.
چپردار ادامه داد: هرگونه تعلل مدیریت شهری در ساماندهی، جمعآوری و رعایت مقررات مشمول ترک فعل شهردار و الزام به تکمیل و تسریع ساماندهی در راستای تعهدات مدیریت شهری است.
وی تاکید کرد: بر اساس گزارشهای ارسالی از سوی مدیرکل شهردار، ریاست سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری و فرماندهان و مدیران نهادهای انقلاب اسلامی به نظر تصویب توافقات، آئیننامه و کارشناسی تابلوهای تبلیغاتی کلانشهر کرج در گام آخر به تحقق ساماندهی سیما و منظر شهری منجر خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: بر اساس آخرین گزارش رسمی از سوی سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری از ۷۲۱ پایه با ۹۹۷ وجه تابلو ۲۱۷ پایه با ۳۴۶ وجه یعنی تنها یکسوم از مجموع تابلوهای سطح شهر در اختیار شهرداری و حدود ۲۳۳ پایه با ۲۹۸ وجه با توافقات فرهنگی در اختیار بعضی نهادها است.
چپردار افزود: بدیهی است بیش از یکسوم از سایر تابلوهای سطح شهر به تعداد ۲۷۱ پایه با ۳۶۲ وجه مازاد بر موارد مطرح شده بدون هیچ توافق، قرارداد یا حتی اطلاع شهرداری وجاهت قانون، سیما و منظر شهری را طی سالهای متمادی به سخره گرفته است.
وی تصریح کرد: تعلل در جمع آوری تابلوهای مازاد در مغایرت با مصوبات شورا و مکاتبات دادستان مرکز استان است، بدیهی است شهرداری باوجود اهتمام ارزشمندی که در ساماندهی مطرح کرده و به موجب تعلل احتمالی یا کوتاهی در تعاملات نهایی ممکن است به ترک فعل از تکالیف مقرر متهم و مجاب به پاسخگویی به دستگاه قضائی شود.
نظر شما