قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی اصلاح می‌شود

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: اصلاح قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ضرورت دارد، زیرا این قانون جوابگوی نیازهای کنونی نیست و در همین راستا. اصلاح این قانون در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الله علی‌محمدی امشب _یکشنبه ششم آبان_ در نشست مشترک همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بزرگ‌ترین سازمان تخصصی و خصوصی کشور است و باید اعضای این سازمان مورد حمایت دولت قرار گیرند.

وی اضافه کرد: اصلاح قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ضرورت دارد، زیرا این قانون جوابگوی نیازهای کنونی نیست و در همین راستا. اصلاح این قانون در دستور کار قرار دارد.

اشتغال ۵۰ هزار نفر از اعضای نظام مهندسی کشاورزی

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه امروز باید کلی سختی بکشیم تا فقط کشاورز را راضی کنیم تا از خدمات فنی و کارشناسی نظام استفاده کند، گفت: به همین خاطر از میان ۱۵۰ هزار عضو این سازمان فقط ۵۰ هزار نفر شغل دارند.

علی‌محمدی افزود: نگاه ما به سازمان نظام مهندسی بایستی تغییر کند و وظیفه اصلی ما «تولید مهندسی» است و در گذشته هر جا که مأموریت گرفتیم موفق بودیم؛ برای نمونه به سازمان امور اراضی کشور کمک کردیم که در کمترین زمان در سامانه هوشمند خدمات می‌دهد و اگر اعتماد شود، می‌توانیم خدمات بیشتری ارائه کنیم.

وی درباره تأخیر در ابلاغ تعرفه‌های خدمات مهندسی کشاورزی گفت: باور داریم تأخیر در ابلاغ تعرفه‌ها حتماً خسارت زا بوده و قابل جبران نیست. به هر حال ابلاغ تعرفه از اختیارات وزیر جهاد کشاورزی است، ولی ما آن را آماده کردیم و البته مدتی هم چالش داشتیم تا مدیران را قانع کنیم.

دانش حلقه مفقوده توسعه نظام مهندسی کشاورزی است

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در ادامه سخنانش با اشاره به وضعیت واگذاری اختیارات این سازمان از مرکز به استان‌ها گفت: باور داریم واگذاری اختیارات به استان‌ها کار خوبی است که باید در قالب این کار همه خدمات به صورت کامل داده شود تا متقاضی دیگر به مرکز مراجعه نکند.

علی‌محمدی اضافه کرد: به همین دلیل بنا داریم مراکز سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را به دهستان‌ها ببریم تا مشکل مردم حل شده و تسهیلگری صورت بگیرد. در ضمن باید از ظرفیت شورای استان برای حل مسائل استفاده شود، زیرا شما مشکلات را بهتر می‌شناسید و اساساْ رشد از استان‌ها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: استفاده از دانش حلقه مفقوده توسعه نظام مهندسی کشاورزی در کشور است و خودمان به عنوان متخصص هنوز دانش را مورد توجه جدی قرار نداده، برای دانش تعرفه نگذاشتیم و در واقع به آن بها نداده‌ایم. به همین خاطر باید سطح دانش نیروهای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ارتقا یابد.

لزوم اعتلای جایگاه نظام مهندسی کشاورزی

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه به دانش‌محوری در نظام مهندسی کشاورزی باید توجه کنیم، گفت: به این ترتیب مهندسان ما وقتی دانش فنی خود را در اختیار کشاورز قرار می‌دهند، از سود زراعت او هم بهره‌مند می‌شوند.

علی‌محمدی افزود: باید به این نقطه برسیم که نقش ناظران فنی دیده شود و حق کارشناسی افراد داده شود، اما آن‌قدر بخش کشاورزی را تحقیر کرده‌ایم که حق خودمان را نمی‌توانیم بگیریم. بنابراین باید این فرهنگ عوض شود و افراد فنی در سود زراعت شریک شده و بتوانند سهم خود را بگیرند تا در نهایت رضایت مردم هم جلب شود.

وی ادامه داد: در مجموع از ظرفیت‌های نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هنوز به خوبی استفاده نشده و با توجه به اینکه همه ما نقاط ضعف و قوت را می‌دانیم، باید کمک کنیم تا جایگاه این سازمان اعتلا یابد. در این راستا باید با انعقاد تفاهم‌نامه‌های استانی از ظرفیت این سازمان به خوبی استفاده شود.

کد خبر 805058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.