مهدی طالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: بر خلاف اینکه برخی مطرح میکنند که در حوزه اقدامات فرهنگی دچار یک موازیکاری و اقدامات جزیرهای هستیم، طرحی با عنوان الگوی ائتلافی پیشگیری از اعتیاد محلهمحور برای ۶۳ محل در نظر گرفته شد.
وی افزود: در فاز نخست، ۲۸ محله در شهرستانهای استان با عنوان محور اقدام با نام شهید سلیمانی مزین شد و به این ترتیب در هر شهرستانی دو محله برای اقدامات جامع پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیبهای مشخص شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: در این طرح ۳۱ مؤلفه عملیاتی و ۸۹۴ برنامه اجرایی توسط دستگاهها به صورت قرارگاهی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح فرماندار هر شهرستان به عنوان فرمانده قرارگاه و سپاه به عنوان ناظر و بهزیستی به عنوان دبیر قرارگاه است.
طالبی از آموزش و پرورش، بهزیستی و بهداشت به عنوان شاخصترین دستگاه در حوزه پیشگیری یاد کرد و گفت: بهزیستی به عنوان دستگاه مجری باید برنامه آموزش مهارتهای زندگی اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد را در دستور کار قرار دهد.
وی با تاکید به حضور تمام دستگاههای اجرایی در این طرح گفت: کارگروهی و هماهنگی تمام بخشها با یکدیگر قدری دشوار است اما امیدواریم به صورت مستمر این پیگیریها انجام شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بیان اینکه همه دستگاهها باید برای نهادینهسازی طرح در کنار هم باشند، افزود: این طرح جزو برنامه اصلی دستگاههای اجرایی است و به صورت مستمر دنبال میشود.
به گفته وی، مراکز استانها به خصوص شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر باید ۱۰ درصد از اعتبارات حوزه فرهنگی و اجتماعی ورزشی را با نظر شورای هماهنگی در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، درمان، کاهش آسیب و بازتوانی هزینه کند.
طالبی، صرف ۱۰ درصد از اعتبارات را در حوزه فرهنگی و اجتماعی جزو تکالیف شهرداریها دانست و اضافه کرد: حذف نقاط آسیبخیز شهری و جمعآوری متکدیان نیز بر اساس ماده ۵۵ قانون شهرداریها بر عهده این دستگاه است.
نظر شما