به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علی امیری _شنبه پنجم آبان_ اظهار کرد: در نخستین روز از هفته پدافند غیرعامل، مانور پدافند زیستی به منظور پایش عرصههای طبیعی و شناسایی گونههای مهاجم از جمله سنبل آبی، درختان عرعر و پائولونیا در مناطق آبی و خشکی شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این رزمایش با مشارکت ادارات منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و آب منطقهای و همکاری و هماهنگی فرمانداری لاهیجان عرصههای مختلف طبیعی شهری و روستایی شهرستان در حوزههای تالابی، جنگلی و منابع آبی مورد پایش قرار گرفتند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان خاطرنشان کرد: مقرر شد ادارات متولی همواره در محدوده سازمانی خود نسبت به پایش مناطق از گونههای مهاجم اقدام و نسبت به شناسایی و جمعآوری و معدومسازی آن اقدام کنند و جلسات آموزشی و توجیهی نیز برای مردم برگزار شود.
به گزارش ایمنا، گیاه غیربومی و مهاجم سنبل آبی از طریق افتادن بذر و ساقه در طبیعت رشد میکند و حجم زیاد برگهای آن روی آب مانع رسیدن نور و اکسیژن به گونههای گیاهی و جانوری زیر سطح آب شده و باید به صورت مرتب ریشهکنی و جمعآوری شود.
بر اساس تحقیقات علمی، این گیاه، قدرت بالایی در پالایش محیط اطراف خود دارد و فلزاتی سنگین مثل جیوه و سرب که از طریق فاضلاب کارخانههای صنعتی به آبها وارد میشوند را به خود جذب میکند، از این رو نگهداری و تجمع آن در محیط زیست به شدت خطرناک است.
نظر شما