سیاوش محمودی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: با تغییر قانون در خصوص آلایندگی صنایع، نه تنها صنایع آلاینده بلکه مجموعههای تولیدی، خدماتی و صنعتی دیگری که مسائل زیستمحیطی لازم را رعایت نمیکنند مشمول عوارض آلایندگی میشوند و باید این عوارض را پرداخت کنند.
وی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته و پایشی که توسط اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان انجام گرفت، مشخص شد در اهواز ۲۷۰ شرکت آلاینده هوا فعالیت میکنند که در میان آنها بعضی شرکتهای نیشکر و آب و فاضلاب نیز به تازگی اضافه شدهاند.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه اگر عوارض آلایندگی پرداخت نشود پروژههای عمرانی در اهواز دچار مشکل میشود، خاطرنشان کرد: پرداخت به موقع عوارض آلایندگی میتواند سرعت توسعه شعری و پیشرفت پروژههای عمرانی اهواز را بیشتر کند، اسامی شرکتهای آلاینده به اداره کل امور مالیاتی استان ارسال شده است و ضرورت دارد این اداره کل عوارض آلایندگی را از آنها دریافت و به شهرداریها پرداخت کند.
محمودی تصریح کرد: شهرداریهای استان از سال ۱۳۹۳ دارای مطالبات عوارض آلایندگی بود که با همافزایی میاندستگاهی و پیگیریهای انجام شده در سطح کلان، مطالبات تا سال ۱۳۹۶ به شهرداریهای استان پرداخت شد، اما از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ رقمی بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان همچنان پرداخت نشده است.
وی اضافه کرد: از آنجا که مبلغ ریالی قابل توجه خواهد بود و میتواند تأثیر زیادی بر تکمیل پروژههای شهر اهواز داشته باشد انتظار میرود هرچه سریعتر در این خصوص فکری شود.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به تغییر قوانین از سال ۱۴۰۰ و اینکه عوارض آلایندگی ۱۴۰۰ تاکنون پرداخت نشده است، تاکید کرد: گفته میشود ۳۵ درصد آلودگی هوای اهواز به خودروها بازمیگردد که بخشی از آن به مسائل ترافیکی مربوط است.
محمودی تاکید کرد: پرداخت عوارض آلایندگی و هزینهکرد آن در حوزه ترافیک با اجرای پلها و تقاطعهای غیرهمسطح منجر به کاهش ترافیک و راهبندان میشود، به طور قطع بر کاهش آلودگی هوای اهواز مؤثر خواهد بود.
نظر شما