به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حقشناس امروز _پنجشنبه سوم آبان_ در همایش بیمه سلامت با اشاره به اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده اظهار کرد: این طرح و نظام ارجاع، اقدام و راهبردی ارزشمند برای پیشگیری از بیماریها و ارتقای سلامت در جامعه است و در زمینه این طرح باید به مردم آگاهیهای لازم داده شود تا دریابند پزشک خانواده به نفع آنان است.
وی افزود: در دنیای توسعه یافته سه مشاور شامل؛ پزشک خانواده، مشاور حقوقی و نیز مالی در کنار خانوادهها است و این سه موضوع از ضرورتهای توسعه بوده، از اینرو کشورها برای توسعه یافتگی باید این الزامات ساده را رعایت کنند.
استاندار گیلان بر لزوم برخورداری جامعه و خانوارها از سواد سلامت تاکید کرد و گفت: سواد سلامت نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها و توانبخشی دارد و با تحقق آن هزینههای درمان کاهش پیدا میکند، از اینرو باید در این راستا تلاش شود.
حقشناس با اشاره به تصویب قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور در سوم آبان ۱۳۷۳ و تغییر نام آن در سال ۱۳۹۱ به نام سازمان بیمه سلامت ایران گفت: ۵۲ درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از خدمات آن بهره میبرند.
وی تاکید کرد: پزشکان از نسخه غیرضروری برای انجام آزمایشهای مختلف تا MRI، سی تی اسکن و سایر موارد خودداری کنند، زیرا بخشی از جامعه از پرداخت هزینههای پزشکی محروم هستند بنابراین کاهش هزینههای درمانی آنان باید مورد توجه باشد.
استاندار گیلان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه بیمار جز رنج بیماری نباید درد دیگری داشته باشد، تصریح کرد: همه ما باید برای رضایت مندی خانوادهها و شهروندان تلاش کنیم و تحقق این امر تنها از سوی دولت ممکن نیست بلکه از طرف تمام خدمت دهندگان و خدمت گیران باید مورد توجه باشد.
محمود عاطفراد، مدیرکل بیمه سلامت گیلان نیز در این همایش با تشریح خدمات این اداره کل به بیمه شدگان اظهار کرد: اکنون یک میلیون و ۳۴۰ هزار ۷۰۸ هزار نفر شامل ۵۲ درصد جمعیت گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
وی افزود: بیش از یک میلیون و ۱۴۲ هزار ۵۱۱ نفر از بیمهشدگان رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و از خدمات لازم و مورد نیاز استفاده میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان خاطرنشان کرد: یکهزار و ۹۷۵ مؤسسه از جمله پزشک، درمانگاه، آزمایشگاه و غیره برای ارائه خدمات به بیمه شدگان طرف قرارداد بیمه سلامت گیلان هستند.
نظر شما