احمد راستینه در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: مسئله عفاف و حجاب به خودی خود مورد بحث قرار نمیگیرد، مگر اینکه این موضوع به حفظ ارکان خانواده کمک کند و نظام خانواده روزبهروز در کشور تقویت شود.
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین ارکان خانواده زن است و دختران امروز مادران و همسران فردا هستند، باید بتوانیم با فرهنگسازی غنی و فراهم ساختن بسترهای لازم، دانش و معرفت این قشر را در حوزه ضرورتهای عفاف و حجاب افزایش دهیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عفاف و حجاب با محوریت حمایت از خانواده تعریف شده و متمرکز بر حمایت از ارکان خانواده است.
راستینه اضافه کرد: هرچه قدر بتوانیم ضرورتهای چرایی عفاف و حجاب را در مدارس و کلاسهای آموزشی به درستی تبیین و اقناع کنیم، در آینده همسران و مادران نقشپذیر و مسئولیتپذیر بیشتری در حمایت از خانواده خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در لایحه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برای حمایت از خانواده، دو بستر پیشبینی شده است، گفت: ضمانتهای لازم برای دستگاهها برای انجام وظایف قانونی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در این قانون پیشبینی شده است، چراکه از مدرسه تا دانشگاه نیاز به تحول در نظام آموزشی و معرفتی و پرورشی برای اقناعسازی قوی در حوزه چرایی مسئله عفاف و حجاب داریم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دستگاههای فرهنگساز همچون صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مسئولیتهای سنگینی در تدوین چرایی ضرورت حفظ عفاف و حجاب و گسترش آن در جامعه دارند و احکام لازم برای پشتیبانی از این موضوع در هر دستگاهی پیشبینی شده است.
راستینه گفت: در بخشی از لایحه عفاف و حجاب برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر احکام قضائی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: با تصویب این قانون در شورای نگهبان امروز منتظر آن هستیم که ریاست مجلس نسبت به ابلاغ آن به دولت قدم بردارد و دولت در یک بازه زمانی که در اختیار دارد با اعلام عمومی قانون فرصت اجرای آن را فراهم و آئیننامههای لازم را برای اجرا تدوین کند.
نظر شما