به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، مصطفی محدثی، امروز _ چهارشنبه دوم آبان_ در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی فانوس اظهار کرد: با بررسیهای انجام شده طی هشت دوره این جشنواره مهمترین مشکل، معمول بودن سوژهها و پرداختن به آنها است که منکر به یکنواختی ذهن هنرمندان شده است.
وی ادامه داد: بیشترین عنصری که تلاشهای ذهنی و هزینه در حوزههای مختلف را به نتیجه میرساند، نگاه کاشف و متفاوت است که باید تلاش شود، بخشهای مغفول مانده مورد توجه قرار بگیرد.
دبیر هشتمین جشنواره ملی فانوس افزود: با رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی فانوس در سال گذشته این جشنواره کار خود را طی یک سال شروع کرد و آثار فراوانی به دبیرخانه ارسال شد.
محدثی با بیان اینکه در نخستین جشنواره ملی فانوس ۶۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد، بیان کرد: در هشتمین دوره از جشنواره ۱۲ هزار و ۵۹۱ اثر تولید شد که یکی نقاط قوت جشنواره ملی فانوس است.
وی عنوان کرد: بعد از برگزاری مرحله استانی ۴۵۰ اثر برگزیده به مرحله کشوری راه یافت و امروز با نظر داوران این دوره جشنواره از ۶۰ اثر برگزیده تجلیل میشود.
منوچهر ذوالفقاری، مدیرکل بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس چهارمحالوبختیاری نیز در ادامه اظهار کرد: باید از زبان هنر برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان استفاده کرد، چرا تأثیر بیشتری در بین آنان دارد.
وی خاطرنشان کرد: چهارمحالوبختیاری میزبان آئین اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی فانوس است که از ۶۰ برگزیده مرحله کشوری این جشنواره تجلیل میشود.
به گزارش ایمنا، در آئین هشتمین جشنواره ملی فانوس از تندیس شهید کمال فاضل، کتاب روایت تصویری پدران و مادران شهدا چهارمحال و بختیاری تحت عنوان «چشم و چراغ» و پوستر نهمین جشنواره ملی فانوس رونمایی شد.
نظر شما