محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با اشاره به آغاز کشت محصول راهبردی جو آبی در استان قزوین اظهار کرد: بر این اساس ۲۹ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان قزوین در سال زراعی جاری به زیر کشت جو آبی خواهد رفت.
وی افزود: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری بیش از ۱۳۰ هزار تن جو آبی در مزارع استان قزوین برداشت شود که معادل ۹۰ درصد تولید کل محصول جو در استان قزوین خواهد بود و ۱۰ درصد تولید جو هم مربوط به برداشت جو دیم خواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میانگین برداشت جو در مزارع آبی استان قزوین را ۴.۵ تن در هر هکتار دانست و خاطرنشان کرد: عملکرد تولید محصول جو آبی در هر هکتار حدود ۳.۳ برابر عملکرد تولید محصول جو دیم است.
عطایی با بیان اینکه کشت محصول جو آبی تا انتهای فصل پاییز ادامه خواهد داشت، افزود: آغاز برداشت این محصول هم از اوایل خرداد سال آینده خواهد بود که امیدواریم تولید این محصول بیش از میزان پیشبینیشده محقق شود.
وی ادامه داد: جو آبی از جمله محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی است که به عنوان نهاده و غذای دام مورد استفاده واحدهای دامی قرار میگیرد و تأمین آن برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.
نظر شما