راه‌حل برون رفت جبران ناترازی برق، توسعه تولید انرژی‌های تجدید پذیر است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: راه‌حل برون رفت جبران ناترازی بخش تولید و مصرف، استفاده و توسعه تولید انرژی از راه تولید پراکنده و تجدیدپذیر است و این مهم به صورت جدی در دست پیگیری و اقدام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سیدمحمد حسینی‌نژاد امروز _سه‌شنبه یکم آبان_در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان سمنان اظهار کرد: ظرفیت شبکه‌های توزیع برق در استان با وجود بیش از ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و فشار متوسط بالغ بر ۹ هزار ترانس هوایی و زمینی، ۲۵۰ فیدر بیست کیلوولت عمومی و اختصاصی و یک هزار و ۵۶۵ مگاولت آمپر ظرفیت پست‌های توزیع برق کاملاً پایدار است و هیچ‌گونه مشکلی در توزیع برق به مشترکان تمام تعرفه‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به هوشمند بودن شبکه توزیع برق در استان سمنان افزود: مشترکان تولیدی استان در حالی که ۳.۳ درصد از کل مشترکان را شامل می‌شوند، بالغ بر ۶۱ درصد مصرف استان را تشکیل می‌دهند که این عدد نشان از توسعه اقتصادی استان سمنان است.

مدیر شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: سهم مشترکان خانگی از تعداد کل، ۷۵ درصد است که این میزان در شرایط غیرپیک مصرف ۲۲ درصدی استان را شامل می‌شوند و در ایام گرم سال و با توجه به مدار آمدن سیستم‌های سرمایش، این عدد به حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

حسینی‌نژاد تصریح کرد: روند روبه رشد شاخص‌های انرژی تحویلی به شبکه توزیع، تعداد مشترک و پیک بار هم‌زمان در مقابل روند کاهش تلفات انرژی شبکه توزیع برق، متوسط خاموشی برنامه‌ریزی شده به ازای هر مشترک و نرخ انرژی تأمین نشده در شرکت توزیع نیروی برق استان، نشان از پایداری وضعیت شبکه و قابل اعتماد بودن آن است.

وی ادامه داد: از مجموع ۴۲۴ هزار و ۲۰ مشترک موجود در تعرفه‌های صنعتی، کشاورزی، خانگی، سایر مصارف، اداری و عمومی بالغ بر ۲۱ هزار مشترک کنترل‌پذیر و هوشمندسازی شده‌اند و این مهم برای مشترکانی که سهم بالایی از مصرف برق در استان را دارند به جدیت در حال پیگیری است تا بتوان در مواقع لزوم با رعایت عدالت اجتماعی، مدیریت‌های پیک بار را به انجام رساند.

مدیر شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: در شانزدهم مرداد سال جاری حداکثر پیک نیاز مصرف برق در استان به عدد باورنکردنی ۶۲۱ مگاوات برای نخستین‌بار در مصرف برق رسید که شرکت توزیع توانست با اقدام راهکارهای ابلاغی، این عدد را به میزان ۵۲۸ مگاوات تأمین کند.

حسینی‌نژاد با اشاره به اختلاف بیش از ۱۴۹ هزار مگاوات ساعت مقدار انرژی مصرفی در فروردین سال‌جاری به نسبت مرداد خاطرنشان کرد: راه‌حل برون رفت جبران ناترازی بخش تولید و مصرف استفاده و توسعه تولید انرژی از راه تولید پراکنده و تجدیدپذیر است و این مهم به صورت جدی در دست پیگیری و اقدام است.

وی افزود: مجهز شدن دستگاه‌های اجرایی استان به دیزل ژنراتور، احداث نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر توسط صنایع، همکاری بانک‌های عامل درخصوص پرداخت تسهیلات به سرمایه‌گذاران احداث نیروگاه‌های خورشیدی، تشویق سرمایه‌گذاری در امر احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده و تجدیدپذیر، برنامه‌ریزی ادارات درخصوص تأمین سالیانه پنج درصد مصرف خود از نیروگاه خورشیدی، احداث نیروگاه‌های خورشیدی تا میزان ۸۰ درصد مصرف چاه‌های آب کشاورزی و ارائه راهکارهای شرکت توزیع و مشاوره‌های رایگان جهت بهره‌مندی مشترکان از ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر از جمله راهکارهای کوتاه و میان‌مدت جهت خروج از ناترازی بخش تولید و مصرف است.

کد خبر 803251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.