اجرای بیش از ۵۰۰ فقره قلع‌وقمع کاربری غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۵۰۹ فقره قلع‌وقمع کاربری غیرمجاز در راستای حفاظت از منابع ملی در سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، وحید موسویان صبح امروز _سه‌شنبه یکم آبان_ در نشست با مسئولان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سیاست اصلی دستگاه قضا، حمایت از مدیران سالم و متخصص است، اظهار کرد: حجم کار در جهاد کشاورزی قابل مقایسه با هیچ دستگاه دیگری نیست و با وجود این گستردگی و تنوع وظایف اما جهاد کشاورزی از دستگاه‌های پاک، کم‌تخلف و کم حاشیه است.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا هم‌زمان با رصد عملکردها و تخلفات در دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون اغماض با متخلفان در هر سطحی، تمام قد از مدیران سالم، پاک دست، پرتلاش و متخصص حمایت می‌کند، افزود: با اقتدار و انگیزه بالا برای مردم کار کنید و مطمئن باشید دادستانی از جسارت مدیران سالم، حمایت خواهد کرد.

دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مسائل چالش برانگیز حوزه زمین، واگذاری‌ها، قلع و قمع کاربری‌های غیرمجاز و کمیسیون ماده ۵۴ گفت: طبق گزارش رئیس سازمان جهاد کشاورزی، در روند برگزاری کمیسیون ماده ۵۴ شفافیت و قابلیت بازنگری تصمیمات کمیسیون وجود دارد و حتی جلسات به‌طور کامل ضبط می‌شوند که از روند برگزاری این کمیسیون‌ها، سرکشی خواهم کرد و اگر این روند شفافیت وجود دارد، قابل تقدیر است.

سیدعلی معتمدی‌پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه همه تمهیدات لازم از جمله انتصاب مدیران پاک‌دست و نظارت بر کار آن‌ها را برای کاهش تخلفات اداری به کار بسته‌ایم، گفت: جهاد کشاورزی بیش از ۸۳۰ وظیفه مهم و متنوع و بیش از ۷۳ مدیر میانی و مستقل دارد و در سه سال اخیر، پاک‌دستی و سلامت کاری سرلوحه هر اقدامی در بخش کشاورزی بوده و خواهد بود.

وی افزود: در این سه سال بارها از سوی دیوان محاسبات و بازرسی کل استان، سلامت اداری جهاد کشاورزی به‌طور رسمی و کتبی اعلام شده و گفته شده که این سازمان از پاک‌ترین دستگاه‌های استان است، و تلاش برای کاهش تخلفات و حذف روزنه‌هایی فسادخیز در جهاد کشاورزی، ملموس بوده است.

معتمدی‌پور تصریح کرد: در سه سال اخیر ۵۰۹ فقره قلع‌وقمع کاربری‌های غیرمجاز بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ داشتیم و از هر حیث پای کار هستیم، اما تعیین‌تکلیف نشدن طرح تفصیلی شهر، الحاق نشدن روستاهای حاشیه شهر، تفاوت آرای مشابه در پرونده‌های تغییر کاربری، ارائه خدمات به ساخت‌وسازهای غیرمجاز و توجه نکردن به آثار اجتماعی و نارضایتی‌ها در اجرای احکام قلع‌وقمع از محدودیت‌ها و موانع سد راه در این سازمان است.

کد خبر 803160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.