به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمود کشاورز امروز _دوشنبه سیام مهر_ درجمع خبرنگاران اظهارکرد: مجموعه شرکت گاز استانایلام با برنامههای تعمیراتی، برنامهریزی و کنترلهای لازم، اطلاعرسانی دقیق و چگونگی مدیریت مصرف بهینه و آموزش نکات ایمنی استفاده از وسایل گازسوز آمادگی کامل جهت ورود به فصلسرما دارد.
وی با بیان اینکه مشترکین گاز باید برای کاهش حوادث ناشی از مصرف گاز نکات ایمنی را رعایت کنند، افزود: مشترکین باید هنگام استفاده از وسایل گازسوز، برای محکم کردن شیلنگهای گاز از یک طرف به وسایل گازسوز و از طرفی دیگر به لولهکشی گاز، از بستهای فلزی مناسب و استاندارد استفاده کنند.
مدیر عامل شرکتگاز استانایلام با اشاره به اینکه در فصلسرما به منظور صرفهجویی و استفاده ایمن از گاز طبیعی، استفاده از وسایل استاندارد ضروری است، تصریحکرد: مشترکین گاز در استان میبایست کنترل دقیق وسیله گاز سوز به منظور اطمینان از سلامت کارکرد آنها و همچنین از باز بودن منافذ خروجی گازهای سمی (دودکشها) قبل از نصب هر وسیله گازسوز با تست عبور وزنه از داخل دودکش یا لمسکردن گرمای لوله دودکش، از باز بودن مسیر دودکش و عدم لانهسازی پرندهها و یا هر مانع دیگر اطمینان حاصل کنند.
کشاورز خاطرنشانکرد: دقت کافی برای پیش بینی تبادل هوا و جریان اکسیژن کافی متناسب با نیاز دستگاهها و سامانههای گرمایشی نصب شده در محیطهای مسکونی الزامی بوده و استفاده از بخاریهای بدون نیاز به دودکش در محیطهای مسکونی بسته، از جمله اتاق خواب، اتاقهای نشیمن و غیره جدا خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه نصب آبگرمکن به ویژه در محیطهای بسته از جمله انباری، آشپزخانههای کوچک، حمام یا رختکن باعث بروز حوادث ناگوار میشود، تاکید کرد: سرویس کامل مجموعه سامانههای گرمایشی (موتورخانه) مجتمعهای مسکونی به خصوص رسوبزدایی کورهها و اطمینان از سلامت مشعلها و غیره قبل از آغاز فصلسرد انجام شود.
مدیرعامل شرکت گاز استانایلام با بیان اینکه کلاهک H در مبادی خروجی دودکشها نصب شود، افزود: استفاده از بستهای فلزی و شیلنگ استاندارد و لولههای فلزی در نصب بخاری و لوازم گازسوز الزامی است.
کشاورز به لزوم صرفهجویی در مصرف گاز اشاره و اظهارکرد: در فصلسرما مشترکان گازباید نسبت به تعمیر و یا خرید و نصب لوازم گازسوز بخصوص بخاری در مراکز مجاز استاندارد اقدام کنند تا از این طریق بتوان از مصرف بیرویه گاز جلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از شیلنگ گاز غیراستاندارد یا دارای پارگی و یا دارای طول بیش از ۱۲۰ سانتیمتر از عوامل بروز حوادث هستند، تصریحکرد: گازگرفتگی معمولاً در اثر فقدان دودکش مناسب برای وسایل گازسوز به خصوص بخاری و آبگرمکن و عدم تهویه کافی در فضای اتاق روی میدهد.
مدیرعامل شرکت گاز استانایلام اضافهکرد: برای جلوگیری از خطرات ناشی از سوختن ناقص وسایل گازسوز و گازگرفتگی لازم است به نکات ایمنی در این زمینه توجه ویژهای شود.
نظر شما