به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، همزمان با برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا نیز برگزار و ۱۱ عضو شورای کرمانشاه مشخص شدند.
پس از گذشت چند ماه از تشکیل شورا به تدریج اختلافات اعضا خود را نشان داد و کار به جایی رسید که بعضی جلسات به دلیل به حدنصاب نرسیدن نفرات تشکیل نشد و بسیاری از کارها و امور کلانشهر کرمانشاه روی زمین ماند.
طبق قانون باید تا نیمه مرداد امسال ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر در آخرین سال فعالیت آنها مشخص میشد، اما با گذشت بیش از دو و نیم ماه از مهلت قانونی به دلیل اختلاف اعضا این اتفاق نیفتاده است، حتی تشکیل دو جلسه فوقالعاده از سوی فرمانداری نیز به دلیل حضور نداشتن برخی اعضا و به حدنصاب نرسیدن ابتر ماند.
وضعیت شورای شهر به جایی رسید که فرماندار کرمانشاه پرونده تخلف اعضا را به شورای حل اختلاف استان ارجاع داد و در این میان با تداوم اختلافات، استاندار نیز به قضیه ورود پیدا کرد و مقرر شد سومین جلسه فوقالعاده به ریاست آقای صحرایی در استانداری برگزار شود.
با تشکیل جلسه فوقالعاده که ریاست آن برعهده محمدطیب صحرایی استاندار بود، بازهم چهار عضو شورا از حضور امتناع کردند.
رأی شورأی حل اختلاف استان برای انحلال شورای شهر
محمدرضا آمویی فرماندار کرمانشاه اظهار میکند: بحث انحلال شورای شهر در جلسه آذر سال گذشته شورای حل اختلاف مطرح شد و با در نظر گرفتن همه جوانب کار و گزارشهای دستگاههای نظارتی و امنیتی به تصویب رسید.
وی میافزاید: همان آذر سال قبل نامهای از استان به شورای حل اختلاف کشور در خصوص انحلال شورا ارسال شد اما با نظر مسئولان شورای مرکزی حل اختلاف مقرر شد فرصت سه ماههای به شورای شهر کرمانشاه داده شود تا روندی که در پیش گرفته بودند را اصلاح کنند.
فرماندار کرمانشاه تصریح میکند: در ابتدای بهمن سال گذشته نشستی با حضور استاندار و ۱۰ نفر از اعضای شورای شهر برگزار و مقرر شد اعضای شورای شهر نسبت به ساماندهی ضایعاتفروشیها، ساماندهی سایت پسماند، راهاندازی هشت بازارچه عرضه مستقیم کالا، بررسی لوایح شهرداری و نظارت بر جمعآوری سگهای ولگرد اقدام کنند که عملی نشد.
آمویی ادامه میدهد: با تداوم بیتفاوتی اعضای شورای شهر نسبت به تعهدات خود، مسئله انحلال شورا مجدد پیگیری شد که این پیگیریها مصادف با شهادت آیتالله رئیسی و همراهان وی، برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری شد که در پیگیری موضوع انحلال شورای شهر وقفه ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه اعضای شورا تا نیمه مرداد فرصت داشتند هیئت رئیسه را مشخص کنند که این کار را انجام ندادند، عنوان میکند: به دلیل پیش رفتن کارهای شهروندان، دو جلسه فوقالعاده در نظر گرفتیم که بازهم تعدادی از اعضا به جلسات نیامدند، پیرو این اقدام در هفتم مهر امسال نامهای به معاون وزیر کشور ارسال کردیم که در آن برای بار دیگر درخواست انحلال شورای شهر کرمانشاه را دادیم.
فرماندار کرمانشاه اضافه میکند: در حال حاضر وضعیت بلاتکلیفی در حوزه شهری داریم و حدود ۸۰ لایحه شهرداری از جمله احداث هشت بازارچه، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، بهسازی محله آقاجان و اوراق مشارکت قطار شهری که باید در دستور کار شورا قرار گیرد، هیچکدام عملی نشده است.
اعضای شورای شهر پاسخگوی مسئولیت خود در قبال مردم باشند
محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه نیز با انتقاد از عملکرد و رفتار اعضای شورای شهر، اظهار میکند: آنها یک مسئولیت جمعی را پذیرفتهاند و باید پاسخگوی مسئولیت خود در قبال مردمی که به آنها رأی اعتماد دادهاند، باشند.
وی با تاکید بر اینکه مهلت اعضای شورای شهر به اتمام رسیده است و وضعیت این شورا باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود، میگوید: نشست فوقالعادهای روز سهشنبه اول آبان برگزار میشود و هیچ عذر موجهی برای حضور نداشتن اعضا وجود ندارد.
استاندار کرمانشاه تصریح میکند: شهر کرمانشاه وضعیت خوبی ندارد و اعضای شورا باید تا زمانی که هستند و مسئولیت دارند وظایف خود را انجام دهند، چراکه مردم از آنها توقع و انتظار دارند.
باید منتظر ماند و دید که آیا اعضای شورای شهر کرمانشاه در جلسه فوقالعاده روز اول آبان حضور پیدا و سرانجام اعضای هیئت رئیسه را انتخاب میکنند یا این اختلاف همچنان ادامه پیدا میکند.
بدون تردید شهر در حال توسعه کرمانشاه امروز نیازمند مدیرانی دلسوز، کارآمد و با همت است که دغدغههای مردم را دغدغه خود بدانند و به دور از هرگونه اختلاف برای حل مشکلات شهروندان تلاش کنند.
نظر شما