به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، بهروز میرزایی صبح امروز _یکشنبه بیستونهم مهر_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از امروز روزانه پنج تن گوشت مرغ گرید A در بازار استان توزیع میشود، اظهار کرد: این نوع گوشت به دلیل تولید با تکنولوژی روز دارای کیفیت بهتر و بار میکروبی کمتر است.
وی افزود: هم اکنون سه کشتارگاه مرغ در استان فعال است که از این تعداد یک مرکز مجهز به تکنولوژی تولید گوشت مرغ با گرید A است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری ادامه داد: گوشت مرغ با گرید A با دستگاه و به صورت اتوماتیک شستوشو داده میشود و امحای آن خارج میشود و به نفع مصرفکننده است و از نظر قیمت ۱۰ درصد نسبت به مرغ گرید B گرانتر است.
میرزایی اضافه کرد: صاحبان کشتارگاههای تولید گوشت مرغ در استان برای اینکه بخواهند در بازار صادرات حضور داشته باشند، باید مراکز تولیدی خود را به این نوع تکنولوژی مجهز کنند.
نظر شما