به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجتالاسلام محمد صالحی در نشست با نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه گزارشی از نحوه اجرای نیات واقفان خیراندیش در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی اظهار کرد: اوقاف با در اختیار داشتن منابع درآمدی از محل موقوفات، ظرفیت خوبی برای اجرای فعالیتهای فرهنگی، مذهبی و اجتماعی دارد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه بهرهوری از موقوفات در استان اقدامات مثبتی انجام شده است، افزود: اداره کل اوقاف کرمانشاه بر اجرای نیات واقفان، توانسته است جامعه بیشتری از نیازمندان را از موقوفات بهرهمند کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: نمونههایی از این اقدامات طرحهای حمایتی همچون طرح «مهر تحصیلی» که در آن بیش از ۳۰۰۰ بسته حمایتی شامل کیف و لوازمالتحریر میان دانشآموزان مستعد و مستحق در مناطق محروم توزیع شده و طرح «مهر تندرستی» برای تأمین دارو و درمان بیماران نیازمند است، همچنین خدماتی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در قالب ۱۰ موکب از کنگاور تا منذریه عراق ارائه شده است.
صالحی با اشاره به سطح گسترده فعالیتهای قرآنی این اداره کل اضافه کرد: این اداره از نهادهای اصلی ترویج و آموزش قرآن کریم در استان است و برگزاری مسابقات قرآن، محافل و کرسیهای تلاوت و تفسیر قرآن از جمله این فعالیتها است.
وی با اشاره به اینکه حرم مطهر سیده فاطمه (س) یکی از قطبهای فرهنگی شهر کرمانشاه است، ادامه داد: این مکان محلی امن برای بسیاری از مردم است که در طول روز برای زیارت و توسل به این حرم مطهر مراجعه میکنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه عنوان کرد: توسعه این حرم بهعنوان یک مرکز فرهنگی نیازمند کمک دستگاههای مرتبط است تا سطح کیفی و کمی برنامههای مذهبی و رویدادهای فرهنگی همچون عزاداری سیدالشهداء (ع) ارتقا پیدا کند.
در ادامه فضلالله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از خدمات اوقاف در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی تاکید کرد: خدمات اوقاف در کمک به خانوادههای نیازمند و محرومیتزدایی قابل تقدیر است.
وی آمادگی خود را برای همکاری در توسعه حرم مطهر سیده فاطمه (س) اعلام کرد و گفت: تمام توان خود را برای تبدیل این حرم به یک قطب فرهنگی به کار خواهیم بست.
نظر شما