به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی مهرانگیز ظهر امروز_ شنبه بیست و هشتم مهر _ در نشست با ائمه جمعه شهرها، فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهرستان عسلویه، اظهار کرد: با نظارت دادگستری شرکتهای نفتی، گازی و پتروشیمی پارس جنوبی خود را ملزم به رعایت قانون جذب ۵۰ درصد نیروی بومی میکنند و اکنون به عدد ۵۰ درصد نزدیک شده است.
وی با اشاره به حل مشکل اسناد مالکیت مردم عسلویه، افزود: مشکل ۳۵ ساله صدور اسناد مالکیت عسلویه با حضور مسئولان قوه قضائیه و سازمان اسناد و املاک کشور صادر و تحویل شد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر اجرایی شدن طرح آبشیرینکن و ساختمان پزشکی قانونی را از دیگر مشکلات شهرستان عسلویه برشمرد و تاکید کرد: این پروژهها باید از منابع اعتباری عوارض آلایندگی تأمین و اجرا شود.
مهرانگیز به رفع مشکل تهلنجی در استان اشاره کرد و گفت: با اقدامات و جلساتی که در استان و مرکز صورت گرفت مشکل تهلنجی رفع شد و مجوز دو سفر در سال را برای لنج داران مصوب شد و پیگیر حل دیگر مشکلات لنج داران نیز هستیم.
وی با اعلام اینکه سال گذشته ۱,۴۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عوارض آلایندگی به استان بوشهر اختصاص یافت، افزود: در سال جاری نیز حدود ۲,۲۳۶ میلیارد تومان بهعنوان عوارض آلایندگی به استان بوشهر تخصیص داده شد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه اعتبارات عوارض آلایندگی به حساب استان بوشهر واریز شده است، یادآور شد: ۱,۴۰۰ میلیارد تومان این اعتبارات به حساب دستگاههای مورد نظر از جمله شهرداریها، دهیاریها، فرمانداریها و بخشداریها واریز شده است.
مهرانگیز عنوان کرد: پس از بررسی نحوه هزینهکرد اعتبارات مرحله اول عوارض آلایندگی، مبلغ ۲,۲۳۶ میلیارد تومانی دیگر که اخیراً به حساب استان بوشهر واریز شده در اختیار شهرداریها، بخشداریها و دهیاریها قرار میگیرد.
وی با تأکید بر هزینه کرد این اعتبارات بر اساس مقررات مورد نظر، بیان کرد: پس از بررسی مدارک و اسناد ارائه شده از سوی شهرداریها، بخشداریها و دهیاریها و اطمینان از رعایت این اعتبارات در مسیر واقعی خود، مبلغ حق آلایندگی که هفته گذشته در حساب استان وارد شده به حساب شهرداریها، بخشداریها و دهیاریها واریز میشود.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: باید این اعتبارات در توسعه شهری و در محلهها و طرحهایی که عامالمنفعه بوده و کمبود و مشکل وجود دارد مورد استفاده قرار گیرد.
مهرانگیز ادامه داد: به عنوان مثال برای شهرستان عسلویه یکی از مشکلات اساسی مردم نبود بیمارستان است که باید از این منابع برای برطرف شدن این کمبودهای اساسی هزینه شود که آثار ماندگار برای این شهرستان داشته باشد و اقدامات صورت گرفته در شهرستان عسلویه منجر به رفع مشکلات بسیاری شده است.
نظر شما