غلامعلی پوررضایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای پیشگیری از آبگرفتگی و دفع آبهای سطحی در زمان بارندگیها اظهار کرد: طی چند سال اخیر در دزفول نیز همچون دیگر شهرها، بارانهای بسیار شدیدی رخ داد و هواشناسی نیز این موضوع را تأیید میکند که به دلیل تغییر اقلیم در سالهای اخیر بارندگیها در ایام بهار و با شدت رخ میدهد.
وی افزود: سال گذشته پیشبینی شده بود که یک سامانه بارشی ۶۰ میلیمتر بارندگی داشته باشد، اما ۱۵۰ میلیمتر بارندگی رخ داد و غافلگیر شدیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول خاطرنشان کرد: آب ناشی از بارندگی نقاط مختلف شهر به سمت کوی سعدی، کوی بهمن، بلوار جمهوری اسلامی، انتهای کوی مقاومت و میدان مقاومت (موشک) سرازیر و این نقاط دچار آبگرفتگی میشود.
پوررضایی اضافه کرد: به منظور پیشگیری از آبگرفتگیها در زمان بارندگی، پیشبینی اولیه برای کانالکشی از سمت جنوب شرق و از میدان مقاومت انجام شده است تا آب از سمت خروجی دزفول به سمت شهر شمسآباد هدایت شود اما هنوز اجرایی نشده است.
وی تاکید کرد: منتظر هستیم تا مشاور طرح نظر نهایی در مورد اجرای کانال را ارائه دهد تا مناقصه و انتخاب پیمانکار انجام شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول عنوان کرد: با توجه به اینکه هنوز پروژه احداث کانال اجرایی نشده است، در حال حاضر پنج پمپ بزرگ (الکترو پمپ دیزل) به ارزش ۳.۵ میلیارد تومان خریداری شده است تا آب با این پمپها به کانالهای اطراف منتقل شود و آسیبی به منازل مردم وارد نشود، همچنین بیل مکانیکی، لودر و دیگر تجهیزات تأمین شده است تا در صورت نیاز استفاده شود.
پوررضایی افزود: علاوه بر این، لایروبی زهکشهای خروجی سطح شهر و کانالهای بزرگ سرپوشیده انجام شده است که با این اقدامات به نظر میرسد در صورت وقوع بارندگی شدید، شاهد آبگرفتگی شدید در شهر نباشیم.
نظر شما