مهدی طغیانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به انتخاب مهدی جمالینژاد به عنوان استاندار اصفهان در دولت چهاردهم اظهار کرد: در دولت چهاردهم قرار بر این شد که گروههای مختلف شامل ستادهای انتخاباتی و نمایندگان مجلس از مسیرهای مختلف گزینههایی را که میتوانند به عنوان استاندار مطرح شوند، معرفی کنند.
وی افزود: از همان ابتدا نظر و نگاه نمایندگان این بود که کسانی معرفی شوند که بتوانند بین جریانات سیاسی میانداری کنند و وابسته به جریان خاصی نباشند؛ در همین راستا تقریباً هر سه گزینهای که در مجمع رأی آوردند از این جنس بودند، یعنی افرادی که تعلق سیاسی آنها پررنگ نبود و میتوانستند با ایجاد همگرایی با گروههای مختلف کار کنند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از انصراف گزینه اول مجمع نمایندگان استان اصفهان، گزینه دوم یعنی جمالینژاد انتخاب شد که این انتخاب بین سایر مبادی که دولت نظرخواهی کرده بود وجود نداشت و ستاد انتخاباتی دولت کاملاً یکطرفه اشخاص را معرفی کرده بود؛ یعنی کسانی را معرفی کرده بود که فقط میتوانستند یک جریان را با خود همراه کنند، اما با در نظر گرفتن مسائل استان اصفهان، بسیار مهم بود که استاندار جدید بتواند با میانداری، همه جریانات را برای حل مشکلات همسو کند.
طغیانی تصریح کرد: از این منظر انتخاب بسیار خوبی صورت گرفته است؛ وی در شوراهای مختلف به عنوان نماینده وزارت کشور شرکت میکرد و حتی در شورای عالی آب و جلسات مختلفی که بحث زایندهرود مطرح میشد حضور داشت و از این حیث با مسائل آشنا و در فهم موضوعات چند قدم از دیگران جلوتر است.
وی درباره اولویتهای استاندار جدید اصفهان تشریح کرد: وقتی کسی به عنوان استاندار انتخاب میشود با انبوهی از کارهای ریز و درشت مواجه خواهد شد بهویژه در استانی مثل اصفهان که با چالشهای عمومی و جزئی زیادی روبهرو است؛ در این بین مهمترین مسئله عمومی نخست احیای زایندهرود است که در دولت سیزدهم در قالب یک تیم زحمات زیادی در این باره کشیده شد و پروژههایی را آغاز کردند که خوب پیش رفت.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: از جمله موضوعات مهم در این باره بحث جایگزینی آب صنعت از طریق انتقال آب دریا بود که خوب پیش رفت، همچنین پروژههای در خصوص جبران آب شرب انجام شد که آن هم خوب پیش رفت و مباحث دیگری مانند بحث شفافیت و ساماندهی رودخانه نیز مطرح بود که باید به صورت جدیتر دنبال شود.
وی مسئله دومی که جنبه عمومی برای استان اصفهان دارد را مباحث مربوط به محیط زیست دانست و گفت: مهمترین مبحث زیستمحیطی، آلودگی هواست؛ کانونهای گردوغبار در زمستان و آلودگی صنعتی در تابستان و زمستان اصفهان بزرگ به همراه شهرستانهای پیرامونی آن را دچار مشکل کرده است و جمعیتی حدود سه میلیون نفر دچار مشکلات محیط زیست شدهاند و با انواع امراض و زیانهای اقتصادی و اجتماعی مواجهند.
طغیانی اضافه کرد: علاوه بر مسائل مذکور، در حوزه صنعت و کشاورزی نیز مسائلی وجود دارد که باید حل شود، همچنین تکمیل پروژه مهم قطار سریعالسیر اصفهان نیز بسیار مهم است، چرا که میتواند به دگرگون شدن اقتصاد اصفهان و رفتن اصفهان به سمت یک کانون مهم خدمات دهی پس از تهران بهویژه در حوزه گردشگری کمک کند.
وی ادامه داد: علاوه بر این مسائل عمومی، استاندار جدید باید به مسائل تخصصی و جزئیتر نیز توجه کند، اما در نهایت آنچه را که مردم مبنای سنجیدن عملکرد استاندار قرار میدهند همان رسیدگی به معضلات عمومی است و انتظار میرود استاندار از آغاز روزشمار فعالیتش در استانداری به این امور بپردازد و در نهایت عملکرد او در بسیج کردن نیروها و امکانات استان برای این مسائل مهم مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز وقت زیادی برای حل بعضی چالشهای استان باقی نمانده است و برآوردها نشان میدهد که برداشت آب با سرعت فعلی از آبخوانها، زمان زیادی را در اختیار ما قرار نداده است که بتوانیم مسائل را با وقت بیشتری حل و فصل کنیم.
نظر شما