به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید رضا مرتضوی، استاندار سابق اصفهان در پایان سه سال مسئولیت خود در پیامی با اشاره به خدمات ماندگار دولت سیزدهم در استان اصفهان از همراهی و همدلی عموم مردم، علما، خانواده شهدا و ایثارگران، مسئولان و گروههای مختلف اصفهان تقدیر کرد.
«بسم الله الرحمن الرحیم
«رَّبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّی مِن لَّدُنکَ سُلْطَانًا نَّصِیرًا»
انتخاب شهید آیتالله رئیسی به ریاستجمهوری اسلامی ایران در خرداد ماه سال ۱۴۰۰، آغازی بود بر احیای امید و دلگرمی در پس ناامیدی سالهای متوالی از آنچه که در دهه ۹۰ در ایران اسلامی بهوقوع پیوست.
دوران فراموشناشدنی که مقارن با جانباختن روزانه بیش از ۷۰۰ تن از هموطنان در کشور در پی فراگیری کرونا، رکود بیسابقه اقتصادی، تورم ۶۰ درصدی و تعطیلی هزاران واحد تولیدی در کشور و بیش از ۹۰۰ واحد تولیدی در استان اصفهان بود.
با در دست گرفتن سکان مدیریت اجرایی کشور توسط شهید جمهور آیتالله رئیسی و حلول اندیشهها و سیاستهای متعالی و مجاهدانه شخص رئیسجمهور در ارکان مختلف دولت، این دوره به فصلی نوین و ترازی جدید از حکمرانی انقلابی در پرتوی آموزههای منبعث از اندیشههای امام راحل (ره) مبدل گردید.
دوران تاریخی که به فرمایش رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) به مثابه امیرکبیر، رئیسی عزیز طی سه سال کارهایی را پایه گذاری کرد که انشاءالله ثمره و اثرش را بعدها کشور خواهد دید.
در استان اصفهان نیز به مثابه دیگر نقاط کشور با عزمی جهادی و با تأسی به برنامهها، اندیشهها و سیاستهای کلان دولت مردمی، اقدامات و دستاوردهای گران سنگی پایهگذاری شد که ثمردهی آنها در کوتاهمدت تحولات عظیمی در حوزههای مختلف استان در پی خواهد داشت.
بررسی کارشناسی مشکلات و مسائل یکایک شهرستانهای استان و در ادامه ۱۱۷ سفر موردی و ۲۹ سفر شورای اداری به اقصی نقاط استان، اقدامی برگرفته از سفرهای استانی رئیسجمهور شهید بود که برای نخستینبار تحقق یافت و ماحصل آن ۱۳۵۰ مصوبه لازمالاجرا جهت آبادانی و پیشرفت شهرها و روستاهای استان بود که بر اساس گزارش بهدست آمده در پایان دولت سیزدهم بهطور میانگین بیشتر از ۹۰ درصد این مصوبات جنبه عملیاتی به خود گرفته است.
در خصوص احیای واحدهای تولیدی راکد، در حالی که در ابتدای دولت سیزدهم قریب به ۹۴۰ مجموعه تعطیل یا راکد بودند که با همّت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قریب به ۵۳۰ واحد به چرخه تولید بازگشتند و منطبق با گزارش وزارت کشور، استان اصفهان رتبه نخست کشور را در این عرصه به خود اختصاص داد.
بهبود شاخص کسبوکار، رشد قابل توجه نسبت مصارف به منابع بانکی، تکرقمی شدن نرخ بیکاری و ثبت بهترین عملکرد در حوزه سرمایهگذاری خارجی در میان ۳۱ استان کشور تنها بخشی دیگر از دستاوردهای شاخص دولت سیزدهم در استان اصفهان است.
در این حوزه با نگاه ویژه رئیسجمهور شهید و عنایت ارزشمند ایشان به استان اصفهان اقدامات تاریخی و بیسابقهای در حوزه آب و احیای دائمی زایندهرود رقم خورد که به لطف الهی در کمتر از یکسال آینده منجر به تحولی تاریخی در فلات مرکزی ایران و احیای زایندهرود خواهد شد.
پروژه بزرگ تأمین آب از دریای عمان به عنوان پرسرعتترین پروژه انتقال آب تاریخ کشور با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت، به دولت چهاردهم تحویل شد تا در فاز نخست ۷۰ میلیون و در فاز دوم ۲۰۰ میلیون و در نهایت ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب را به اصفهان منتقل و ضمن جداسازی مصارف آب صنعت از زاینده رود، صنعت اصفهان را از اتهام مسبب خشکی زایندهرود بودن مبّرا نماید.
همچنین با ورود مستقیم و تأکیدات و پیگیریهای هفتگی شخص رئیسجمهور شهید، پروژه تأمین آب از منابع جنوب استان که اینک به نام آن شهید بزرگوار (سامانه شهید رئیسی و سد ماندگان) زینت یافته است، در دولت سیزدهم آغاز گردید.
در ادامه و با عنایت ویژه شهید آیتالله رئیسی، زمین ۱۵ هکتاری انبار نفت واقع در خیابان هزار جریب اصفهان که متعلق به وزارت نفت بود، در اقدامی مدبرانه با مصوبه هیئت عالی مولدسازی کشور به شرکت آب منطقهای اصفهان واگذار شد تا با مصوبه دوم این هیئت و برگزاری مزایده، تأمین مالی ۳۵ هزار میلیارد تومانی این پروژه محقق و فراتر از آنچه که در پروژه شهید رئیسی نیاز است عاید طرحهای آبی اصفهان گردد.
در پیگیری طرحها و پروژهها تأمین آب باقی مانده از دولتهای گذشته نیز با اقدامات مستمر آقای دکتر احمد وحیدی، وزیر محترم کشور دولت سیزدهم و نشستهای مکرر با وزیر محترم نیرو، در نهایت پمپاژ آب از تونل سوم کوهرنگ از زمستان سال ۱۴۰۲ از سر گرفته شد و با تخصیص اعتبار ویژه از سوی وزارت کشور و تملّک اراضی سد تونل سوم، عملیات اجرایی احداث سد تونل کوهرنگ نیز از بهمن ماه سال ۱۴۰۲ بهطور جدی از سر گرفته شد.
با استمرار عملیات عمرانی پروژه سد و تونل کوهرنگ ۳ و همراهی دولت چهاردهم، امید آنست که دست کم تا پایان سال ۱۴۰۴ تعهدات بزرگ دولتهای مختلف و وزارت نیرو از این منبع به اصفهان که انتقال قریب به ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب به زاینده رود است، تحقق یابد و گام اساسی برداشته شده در دولت سیزدهم به منظور عدالتگستری حکمرانی منابع آب و عمل به وعدههای راستین رئیسجمهور شهید برای مردم استان اصفهان تحقق عینی یافته و ابرچالش فرونشست تعدیل گردد.
آنچه اشاره شد، تنها بخشی از دستاوردهای ارزشمند دولت رئیس جمهور شهید در استان اصفهان بود که به مدد تلاشهای شبانهروزی خدمتگزاران مردم و معاضدت همیشگی مردم شهیدپرور استان، در بخشهای مختلف حاصل گردید.
بر خود لازم دیدم که در پایان دوره خادمی مردم شریف استان اصفهان، ضمن طلب حلالیت از عموم مردم و اقشار مختلف و عرض گزارش، از علمای گرانقدر، نمایندگان محترم مردم در مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه و روحانیت معزز و بزرگوار، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، یکایک خادمان مردم در دستگاههای مختلف استان، معاونین ارجمند، مدیران کل، مشاوران، فرمانداران، شهرداران، بخشداران، دهیاران، اعضای محترم شورای تأمین و نیروهای نظامی و انتظامی، مجموعه دستگاههای نظارتی، قضائی و امنیتی استان، خبرنگاران ارجمند و اصحاب رسانه، اصناف و کسبه، جامعه دانشگاهیان و فرهنگیان استان، فعالان اقتصادی، صنعتگران و صاحبان مراکز تولیدی، جامعه هنری استان، فعالان عرصههای جهادی فرهنگی و اجتماعی، احزاب و گروههای مختلف سیاسی، به پاس همراهی و همکاری وافر قدردانی نموده و مراتب سپاسگزاری خود را از معاضدتهای بیبدیل مدیران ارشد دولت سیزدهم به سبب نگاه ویژه ایشان به استان اصفهان ابراز نموده و مجدداً یاد و خاطره عزیز رهبر معظم انقلاب، رئیسجمهور تاریخساز ایران اسلامی و یار و یاور واقعی مردم استان اصفهان، شهید مظلوم آیتالله رئیسی را گرامی داشته، اعتلای روز افزون ایران اسلامی تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب (مدظلهالعالی) و آبادانی روز افزون استان اصفهان و مرتفع شدن مشکلات و مسائل مختلف باقیمانده از دهههای اخیر با درایت و تدبیر مدیران آتی استان را از خداوند متعال مسئلت مینمایم.
در پایان برای جناب آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور محترم و بزرگوار ایران اسلامی و دولت مردان و همکاران ایشان و بهویژه برای برادر بزرگوارم جناب آقای دکتر جمالینژاد از درگاه الهی آرزوی توفیق روزافزون طلب مینمایم.
بِعُونِ اللهِ المَلِکِ الأعلی
سیدرضا مرتضوی»
نظر شما