پخت نان کامل برای نخستین بار در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: شش نانوایی در مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان‌ها پخت نان کامل را برای نخستین بار در استان شروع کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهدی جعفری امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم مهر_ در آئین شروع پخت نان کامل در مجتمع نان شاهدانه بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با زحمت‌های زیادی که دستگاه‌های متولی، اجرایی و نظارتی کشیدند از امروز نان کامل در استان خراسان‌جنوبی نیز پخت می‌شود.

وی ضمن توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل افزود: مردم اگر به فکر سلامتی فرزندان خود هستند از نان کامل استفاده کنند، اگرچه به لحاظ رنگ، این نوع نان، بازار پسند نیست.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: این زمینه برای نانوایان فراهم شده است تا در کنار پخت نان معمولی، نان کامل هم داشته باشند تا نان با کیفیت بهتر در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی خواستار ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان شد و افزود: از کارخانه‌های آرد درخواست داریم که خط تولید آرد کامل را در استان راه‌اندازی کنند تا مجبور نباشیم آرد کامل را از استان‌های دیگر با هزینه‌های بیشتر تهیه کنیم، چرا که این مهم بر قیمت نهایی نان هم تأثیرگذار است.

جعفری با بیان اینکه شش نانوایی در مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان‌ها پخت نان کامل را شروع کرده‌اند، ادامه داد: امروز سه نانوایی در بیرجند پخت نان رایگان دارند تا فرهنگ استفاده از نان کامل رایج شود.

به گزارش ایمنا، نان گندم کامل از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و این خود بهترین دلیل برای اثبات سالم بودن آن است و پزشکان تغذیه نیز معتقدند اگر به‌دنبال حفظ سلامتی و بهره‌مندی از مواد مغذی موردنیاز بدن هستید، نان سبوس‌دار را جایگزین نان‌های دیگر کنید.

کد خبر 801232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.