حسین هاشمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه بر اساس آمار جهانی از هر سه نفر یک نفر در طول عمر خود به خون نیاز پیدا میکند، اظهار کرد: اهدای خون باید به صورت مداوم انجام شود تا ذخیره خونی شرایط ایدهآل خود را حفظ کند.
وی افزود: ذخایر خونی استان در هفته گذشته کاهش پیدا کرد که با استقبال خوب و ایثار هماستانیها، این وضعیت برطرف شد و در حال حاضر ذخایر خونی استان ۶.۸ روز است که در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
مدیرکل انتقال خون چهارمحالوبختیاری گفت: از اهداکنندگان خون، ۹۶ درصد را آقایان و چهار درصد را خانمها به خود اختصاص میدهند، همچنین مردان هر سه ماه یکبار و زنان هر چهار ماه یکبار، میتوانند با مراجعه به مراکز اهدای خون استان به صورت دورهای اقدام به اهدای خون کنند.
هاشمی با بیان اینکه بهترین خون، سالمترین خون است، بیان کرد: سلامت خوندهندگان برای این سازمان اولویت دارد، پزشک از لحاظ جسمی و روانی افراد داوطلب را بررسی میکند و سپس مراحل اهدای خون انجام میشود.
کاش ۵ درصدی اهدای خون در چهارمحالوبختیاری
وی تصریح کرد: چهارمحالوبختیاری از ابتدای سالجاری تاکنون با کاهش پنج درصدی انتقال خون نسبت به مشابه سال گذشته همراه بوده است.
مدیرکل انتقال خون چهارمحالوبختیاری عنوان کرد: در حال که باید در استان ۵۰ تا ۷۰ تخت خونگیری وجود داشته باشد، تعداد کل تختهای خونگیری استان ۲۵ عدد است، تاکنون همکاری مسئولان استانی با سازمان انتقال خون خوب بوده و در خصوص زیرساختها کمکهای شایانی به این سازمان کردهاند، اما باید جهت کمک کردن به بیماران و تهیه و تأمین خون سالم در تکمیل زیرساختهای انتقال خون همیاری و مساعدت بیشتری از طرف مسئولان استانی صورت بگیرد.
هاشمی تاکید کرد: داوطلبان اهدای خون باید هنگام مراجعه کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه عکس دار) همراه داشته باشند، حداقل سن تمام شده برای داوطلبان اهدا خون ۱۸ و حداکثر ۶۰ سال است.
وی خاطرنشان کرد: شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان و بن دارای شعبه انتقال خون هستند، همچنین در شهرستان لردگان پروژه مرکز تهیه فرآوردههای انتقال خون با مساحت ۷۶۰ متر مربع و با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، امید است با همکاری مسئولان استانی و شهرستانی این پروژه نیز به زودی به اتمام برسد و مردم از خدمات این مرکز بهرهمند شوند.
نظر شما