به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجتالاسلام علیاصغر عرفانی ظهر امروز _سهشنبه بیستوچهارم مهر_ در چهاردهمین همایش هماندیشی مسئولان امور موقوفات و منابع پایدار حوزههای علمیه کشور اظهار کرد: ساماندهی عوائد و منابع پایدار حوزههای علمیه قزوین بر عهده دفتر نمایندگی ولی فقیه است که حوزه علمیه در آن نقشی ندارد و ماهانه کمکهایی صورت میگیرد که باید افزایش پیدا کند.
وی افزود: به طور طبیعی هر کار فرهنگی و مذهبی به پشتیبانی مالی نیاز دارد. بنابراین اگر حوزه علمیه منابع پایدار نداشته باشد، چندان در کارهای ترویجی و تبیینی موفق نخواهد بود و به همین خاطر باید ساختار درآمدزایی پایدار برای حوزههای علمیه در قزوین ایجاد شود.
مدیرکل حوزههای علمیه استان قزوین با بیان اینکه منابع پایدار یکی از موضوعات زیرساختی، مؤثر و حیات بخش و استمرار دهنده فعالیت در حوزههای علمیه است، خاطرنشان کرد: قبل از تأسیس هر حوزه علمیه یک منابع پایدار در قالب موقوفات در نظر میگیرند که هم اکنون مدارس قزوین هرکدام رقبات و موقوفه خاص خودشان را دارند.
حجتالاسلام عرفانی ادامه داد: در زمان طاغوت عوائد و منابع موقوفات خیلی مورد توجه قرار نگرفت، به عنوان مثال دهها مغازه برای حوزه علمیه قزوین وقف شده بود، اما به دلیل همان قراردادهای گذشته چیزی عاید نمیشد و باید این قوانین بازنگری شود.
وی با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ گفت: به واسطه این عملیات ظفرمندانه صف مقاومت در کشورهای غربی توسعه یافت، البته این پیروزی، اقتدارها و دستاوردها در جامعه اسلامی هزینههای سنگینی دارد که نمونه آن شهادت فرماندهان بزرگ جبهه مقاومت است که جای دارد یاد آنها را گرامی بداریم.
مدیرکل حوزههای علمیه استان قزوین افزود: طلاب و روحانیون حوزههای علمیه استان قزوین برای تبیین دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی پای کار هستند و به همین منظور انتظار داریم در حوزه توسعه درآمدهای این طلاب توجهات بیشتری صورت گیرد.
نظر شما