به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محمود حقیقت سرشت امروز _سهشنبه بیست و چهارم مهر_ در کارگروه آرد و نان مشترک استان اصفهان و کاشان اظهار کرد: مباحث و مواردی که مربوط به کیفیت و قیمت نان مطرح و تصمیمهای خوبی گرفته شد.
وی افزود: بخشی از اختیارات کارگروه استان در اختیار کارگروه شهرستانها قرار گرفت تا تصمیمات به موقع و مناسبتری را در خود شهرستان اخذ و مسائل را رفع کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: در کار گروه آرد و نان در خصوص کیفیت نان تصمیمات خوبی گرفته شد و راهکارهایی که به افزایش کیفیت نان منجر شود، مورد بحث قرار گرفت.
حقیقت سرشت تصریح کرد: در سال جاری افزایش قیمت نان با هماهنگی اتحادیه و دستگاههای ذیربط اخذ شد و در حال حاضر اتحادیه و نانواییها اعلام کردند که این افزایش قیمت در راستای افزایش کیفیت کافی نیست و نیاز به افزایش دارد که مقرر شد بررسی دقیقتری انجام شود.
وی با تاکید بر تشدید نظارت و همچنین ارائه آموزشهای کاربردی به کارگران نانواییها، گفت: بر استمرار اقدامات نظارتی در خصوص نانواییهای کاشان تأکید شد و هیچ گونه محدودیتی جهت فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از تفویض اختیارات بخشی از کارگروه آرد و نان استان اصفهان به کارگروه آرد و نان شهرستان کاشان خبر داد و تاکید کرد: بر این اساس کارگروه آرد و نان شهرستانها با تفویض اختیارات صورت گرفته و بر اساس شرایط هر منطقه تصمیمات لازم را اتخاذ میکنند.
حقیقت سرشت با اشاره به اتخاذ تصمیمات خوب در زمینه افزایش کیفیت نان، خاطرنشان کرد: امسال یک افزایش قیمت با هماهنگی اتحادیهها صورت گرفت در حالی که اعلام کردند که این افزایش قیمت کافی نیست.
وی تاکید کرد: مردم کاشان از کیفیت نان رضایت چندانی ندارند و از طرفی نانوایان نیز از کیفیت آرد تحویلی ناراضی هستند که لازم است در خصوص کیفیت گندم و آرد دریافتی از کارخانهها و استفاده از آرد کاشان بررسی لازم صورت پذیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: تمام خبازان موظف به رعایت ساعات پخت نان و رعایت قیمتهای مصوب هستند و در صورت تخلف، دستگاههای نظارتی و اصناف مربوطه طبق ضوابط و مقررات با متخلفان برخورد خواهند کرد.
نظر شما