به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد رشیدی امروز _دوشنبه بیستوسوم مهر_ در نشست آشنایی با خدمات و تسهیلات علم و فناوری که با حضور برخی از مسئولین کشوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت اقتصاد شرکتهای دانشبنیان که یکی از مسائل مهم در کشور است به همراهی برخی از نمایندگان مجلس، فراکسیون دانشبنیان را تشکیل دادهایم.
وی افزود: پیامدهای فراکسیون موجب تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان شد، این قانون بسیار مترقی بوده و لازم است که شرکتهای فناور و دانشبنیان با جزئیات آن آشنا شوند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آماده هر نوع انتقاد و پیشنهاد برای این قانون هستیم، عنوان کرد: این قانون وحی منزه نیست و اگر لازم باشد اصلاحاتی در آن انجام خواهد شد.
وی قانون جهش تولید را تخصیص اعتبارات و حمایت از شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و گفت: طی ۲ سال ۱۰ همت به شرکتهای دانشبنیان اختصاصیافته است، این در حالی است که طی ۱۰ سال قبل اعتبارات شرکتهای دانشبنیان فقط ۳ همت بود.
رشیدی با بیان اینکه حمایت از شرکتهای دانشبنیان فقط به تأمین منابع مالی نبوده و بلکه در زمینه فکری و فرهنگی نیز صورتگرفته است، افزود: فعالیت این شرکتها تأثیر زیادی در پیشروی کشور به سمت تکنولوژی دارد. تقویت شرکتهای دانشبنیان وابستگی ما را به واردات کاهش و تأثیر بسزایی در حفظ ذخایر کشور دارد.
وی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان میتوانند با صادرات محصولات خود ارزآوری هم داشته باشند، عنوان کرد: شرکتهای دانشبنیان با صادرات علم و تکنولوژی به کشورهای منطقه، اقتدار و رشد ایران را به نمایش خواهد گذاشت.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره بر اینکه ذهن خلاق و برتر جوانان ایران باید مورد حمایت قرار بگیرد و تقویت شود، اذعان کرد: استان کرمانشاه دارای ظرفیتها خوبی در حوزه دانشبنیان است. کرمانشاه از نظر تعداد کمی و کیفی شرکتهای دانشبنیان در غرب کشور پیشتاز است.
وی افزود: فعالیت شرکتهای مختلف دانشبنیان ما را از خیلی واردات بینیاز کرده است. همچنین استان کرمانشاه ظرفیت ایران را دارد که یکی از ستوانهای مقاوم اقتصادی دانشبنیان در کشور شود. در این راستا نیز نمایندگان استانی هم آماده به حمایت در این حوزه هستند.
نظر شما