به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص الائمه ظهر امروز _دوشنبه بیست و سوم مهر_ با حضور در شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی اظهار کرد: اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در گذر از بی سابقهترین تابستان گرم، ستودنی است.
وی افزود: برنامهریزی و اقدامات مؤثر و به موقع، هماهنگی خوب این شرکت با دیگر دستگاههای اجرایی، انسجام و عملکرد عالی نیروهای شاغل در آن و همچنین تعادلبخشی بین نظام تأمین و مصرف، مشترکین استان را از چالش کم آبی نجات داد و مانع ورود این استان به مرحله بحران آبی به ویژه در شهرهای اراک و ساوه شد.
استاندار مرکزی اقدامات اجرایی صورت گرفته و مدیریت سدها و منابع آبی را از جمله فعالیتهای مناسب در جلوگیری از ایجاد ناترازی بین تأمین و مصرف عنوان کرد و گفت: مجموعه کارکنان شرکت آب و فاضلاب جهاد گونه در حال تلاش هستند که مشترکین در گوشه گوشه این استان، حتی در دورترین روستاها به نعمت آب شرب سالم و بهداشتی دسترسی داشته باشند و در این راستا پروژههای آبرسانی روستایی و شهری متعددی در دست اجراست.
مخلصالائمه تصریح کرد: در برخی از دستگاهها یک تیم قوی به جای یک یا چند فرد قوی کارها را انجام میدهند و انصافاً مجموعه آبفا را باید در زمره دستگاههای دانست که توسط یک تیم همدل و پر انگیزه وظایف سازمانی خود را به سر انجام میرسانند.
وی تأکید کرد: مسئله آب، مدیریت و کنترل مصرف آن برای استان ما بهعنوان بزرگترین قطب صنعتی کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است.
استاندار مرکزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سطح شهر و روستاهای استان، اطلاع رسانی را یکی از مهمترین رکنها در این بخش عنوان کرد و گفت: اطلاعرسانی در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای تأمین آب شرب پایدار و همچنین ایجاد زیر ساختهای جمعآوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب به منظور حفاظت از محیط زیست باید به صورت گسترده در بین مردم انتشار یابد.
مخلصالائمه ادامه داد: آموزش همگانی نیز با توجه به اینکه تأمین آب شرب با سختی صورت میشود باید الگو و روشهای درست مصرف بهینه آب در سرلوحه اقدامات فرهنگی تمامی دستگاهها قرار گیرد.
اجرای طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستای استان مرکزی
حشمتالله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی همبه تشریح فعالیتهای صورت گرفته در حوزه آب و فاضلاب در استان مرکزی پرداخت و اظهار کرد: اجرای طرح عظیم جهاد آبرسانی به ۶۷ روستای این استان، گوشهای از این تلاشهاست که رضایتمندی مردم روستاها را تا کنون به دنبال داشته است.
وی افزود: گذر از تنش آبی و خشکسالیهای اخیر در شرایطی اتفاق افتاده است که در گرمترین تابستان سالهای اخیر مصرف آب مشترکین در این ایام رکوردهای بی سابقهای را در مصرف آب ثبت کرد، اما با تلاش خدمتگزار در عرصه آب و فاضلاب توانستیم بی وقفه و با کمترین مشکل از این عرصه عبور کرده و آب پایدار و با کیفیت را به مشترکین خود عرضه کنیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: به دنبال خشکسالیهای پیاپی و کمبود منابع آبی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با برگزاری منظم قرارگاه مدیریت تنش آبی، موضوع تأمین، توزیع و مصرف آب در این استان را مدیریت کرده و توانسته است با اقدامهای فنی و آموزشی شبکه توزیع آب شرب استان مرکزی را پایدار سازد.
عباسی به مشکلات تأمین آب روستاهای اشاره کرد و گفت: همه تلاش خودمان را کردیم که روستاهای استان با کمترین مشکلات بی آبی و کم آبی مواجه شوند.
وی، پایین بودن بها آب مصرفی در شهر و روستاها، پایین بودن هزینه آب بها آب مصرفی روستاها نسبت به شهرها، اعمال ضریب بها آب مصرفی به آب روستایی در برخی از شهرهای استان و همچنین پایین بودن ضریب اعمال کاهش هفت و هشت درصدی را از جمله مشکلات این شرکت در بخش مشترکین عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به اینکه در آمد شرکتهای آب و فاضلاب از محل پرداخت قبوض تأمین میشود، این عوامل موجب بروز مشکلاتی مالی برای شرکت آبفاست.
به گزارش ایمنا، در این جلسه استاندار مرکزی با اهدا لوح تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در راستای تأمین آب پایدار از مدیر عامل و جمعی از همکاران شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی قدردانی کرد و در ادامه برخی مسائل مربوط به حوزه آبرسانی به شهرها و روستاهای استان و طرحهای فاضلاب مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما