بالغ بر ۷ هزار تن انگور در تیران و کرون تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون گفت: امسال هفت هزار تن انگور در باغات این شهرستان تولید شده که برداشت این محصول آغاز و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مهدی آرپناهی امروز _دوشنبه بیست‌وسوم مهر_ در جلسه با کشاورزان تیران با اشاره به ظرفیت تولید انگور این خطه اظهار کرد: انگور یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی باغی تیران و کرون است که دارای مرغوبیت و نژاد خاص نیز است و امکان سرمایه گذاری برای آن وجود دارد.

وی افزود: امسال بالغ بر هفت هزار تن انگور از باغات این شهرستان برداشت خواهد شد که بخشی از آن به مصرف خانگی رسیده و مابقی در بازار محلی و میدان میوه و تره بار به فروش می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون با بیان اینکه فراورده‌های دیگری نیز از این محصول تهیه و در بازار عرضه می‌شود، خاطرنشان ساخت: شیره، کشمش و شیرینی مشاش فراورده‌های این محصول به حساب می‌آید که به صورت سنتی تولید و به مصرف می‌رسد.

آرپناهی با بیان اینکه در حال حاضر انگور تولیدی این شهرستان در بازار محلی در حال فروش است، اذعان داشت: فروش انگور در بازار محلی تا پایان مهرماه و اوایل آبان نیز ادامه دارد که توسط اهالی این منطقه و یا مسافران خریداری و استفاده می‌شود.

وی یادآورشد: حدود ۲۰ درصد از انگور تولیدی این منطقه به صورت غوره برداشت و از آن آبغوره تهیه شده و به مصرف می‌رسد که این فرآورده حدود ۴۵ روز گذشته تا پیش از رسیدن محصول انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون با بیان اینکه این ظرفیت فعال و مرغوب محصول انگور قابلیت تجاری سازی دارد، تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی و برندسازی آن حلقه مفقود در تجاری سازی محصول انگور بوده که با سرمایه گذاری در این بخش محقق می‌شود.

آرپناهی ادامه داد: نوع آبیاری، مدیریت دوران داشت و برنامه‌ریزی تجاری برای کاشت این محصول امکان بهره‌وری و سودآوری را افزایش داده و از طرفی هم امکان ایجاد یک حرفه و تعدادی شغل جدید مبتنی بر این محصول خاص را فراهم می‌کند و کشاورزان امکان سود فروش انگور، شیره، کشمش و مشاش را خواهند داشت.

کد خبر 800581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.