دو کلان‌پروژه فیبرنوری و توسعه ارتباطات روستایی با جدیت در حال اجرا است

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: دو کلان پروژه اتصال شهرهای استان به شبکه فیبرنوری و اتصال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی و ارتقای کیفیت ارتباطات در روستاهای متصل با جدیت در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات استان، قاسم جلیلی‌نژاد امروز _دوشنبه بیست‌وسوم مهر_ در هفتمین جلسه شورای راهبری ارتباطات که با حضور نمایندگان مردم ارومیه در مجلس برگزار شد، ضمن تشریح برنامه‌های وزارت ارتباطات برای توسعه شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: برنامه وزارت ارتباطات پوشش تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به اینترنت پرسرعت و اتصال تمام شهرها به شبکه فیبر نوری است و این موضوع با تلاش و مشارکت تمام بخش‌ها با جدیت در حال اجرا است.

وی با اشاره به نیاز مبرم مردم در ابعاد مختلف زندگی روزمره به اینترنت پرسرعت افزود: امروز یکی از مطالبات اساسی مردم دسترسی به اینترنت پهن باند است و انجام بسیاری از فعالیت‌های روزمره در بستر اینترنت این موضوع را پررنگ‌تر کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: ۹۱ درصدی روستاهای استان آذربایجان‌غربی به اینترنت پرسرعت متصل است و ۹ درصد باقی‌مانده با توجه به شرایط جغرافیایی و صعب‌العبور بودن روستاهای استان دارای برخی از هزینه‌های نامتعارف اعم از هزینه جاده دسترسی و تأمین برق دکل‌های ارتباطی است که کار در استان را برای پوشش حداکثری پرهزینه و سخت می‌کند.

جلیلی‌نژاد در ادامه با اشاره به اجرای پروژه فیبرنوری در استان به عنوان یکی از استان‌های پیشرو ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در ۱۵ شهر استان آذربایجان‌غربی در حال اجرا است و در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار متر حفاری شده و ۷۸۰ کیلومتر فیبرکشی در داخل میکروداکت (شوتینگ) انجام گرفته است.

در ادامه سید سلمان ذاکر، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده و با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات در استان آذربایجان غربی به عنوان دروازه اروپا اظهار کرد: آذربایجان‌غربی با توجه به وضعیت ویژه جغرافیایی و همسایگی با سه کشور خارجی باید از به‌روزترین فناوری‌های ارتباطی بهره‌مند شود.

وی به مشکلات مربوط به آنتن‌دهی و فیبرنوری در برخی از جاده‌ها و مناطق حوزه انتخابیه خود نیز اشاره کرد و افزود: توسعه فناوری اطلاعات باید با رعایت ملاحظات امنیتی صورت گیرد.

حاکم ممکان، دیگر نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز بر اهمیت توسعه اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس آمادگی حمایت‌های لازم را دارد و می‌تواند از لحاظ تقنینی به توسعه اقتصاد دیجیتال کمک کنند.

وی در ادامه به بیان نقطه نظرات و انتظارات خود از مجموعه وزارت ارتباطات پرداخت که توسعه ارتباطات روستایی، حل مشکل هم‌پوشانی شبکه‌های تلفن همراه در مناطق مرزی، توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات، توسعه اقتصاد دیجیتال از جمله مهمترین محورهای مطرح شده در این جلسه بود.

بر اساس این گزارش در ادامه هر یک از مدیران پست، تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مخابرات، پست بانک، زیرساخت، رایتل و صبانت، به ارائه گزارش عملکرد و ارائه برنامه‌ها پرداختند و پس از ارائه پیشنهادات و بحث در خصوص رفع مشکلات ارتباطی، جلسه با تصویب چند مصوبه به پایان رسید.

کد خبر 800459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.