حجتالاسلام مختار کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲۰ بقعه متبرکه در استان زنجان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اجرای برنامههای فرهنگی متنوع در این اماکن منجر به استقبال مردم برای حضور در بقاع متبرکه شده است، افزود: سالانه بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی در این اماکن اجرا میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه در راستای استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه نسبت به اشتغالزایی در این حوزه نیز توجه شده است، اضافه کرد: این اقدام با اجرای طرح شمیم خدمت صورت گرفته است.
کرمی با اشاره به اینکه این طرح در سه بقعه متبرکه اجرا شده است، افزود: اوقاف با این طرح درصدد رفع فقر، محرومیت، بیکاری و فساد در جامعه به خصوص محیط پیرامونی امامزادگان و بقاع متبرکه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه تعداد اشتغالزایی صورت گرفته از محل اجرای طرح شمیم خدمت ۱۰۵ نفر است، اضافه کرد: در تلاش هستیم با بهرهگیری از سایر ظرفیتها اشتغالزایی در بقاع را افزایش دهیم.
وی با اشاره به سه گام مهم طرح شمیم خدمت گفت: گام اول آموزش و مهارتآموزی است. گام دوم ایجاد زمینه اشتغال و گام سوم عرضه و فروش محصولات تولیدی است.
کرمی با تاکید بر اینکه فضای بقاع متبرکه باید در خدمت تولید و اشتغال باشد، اضافه کرد: علاوه بر سه بقعهای که طرح شمیم خدمت در آنها اجرا شده است، بقیه نیز ظرفیت خوبی در این حوزه دارند که باید از آنها استفاده شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: در قالب اجرای طرح مولدسازی، درآمد در دستور کار سازمان اوقاف و به تبع آنها استانها قرار گرفته و این اقدام ادامهدار است، همانطور که در مورد تأمین مسکن، اوقاف در سرتاسر استان با رعایت الزامات شرعی و قانونی برای ساخت مسکن با سایر نهادهای مرتبط همکاری دارد.
نظر شما