به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادرقلی ابراهیمی صبح امروز _یکشنبه بیست و دوم مهر_ در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی اظهارکرد: طرح جامع آلودگی هوای اراک باید مصوبه دولت را برای شرایط جدید اخذ کند.
وی با بیان اینکه مطالعات آلودگی هوای اراک باید به طور مستمر به روز رسانی شود افزود: یکی از مهمترین چالشهای امروز دنیا آلودگیهای زیستمحیطی است که کلانشهر اراک هم با این مشکل به عنوان ابر چالش مواجه است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح جامع آلودگی شهر اراک در سال ۱۳۸۶ انجام شده و هم اینک نیازمند به روز رسانی است.
ابراهیمی ادامه داد: دغدغه مردم استان مرکزی بویژه شهرستانهای اراک و شازند مسائل زیست محیطی است و همه تلاشها در مجمع نمایندگان استان مرکزی برای کاهش این مهم به کار گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: با سلامتی و حفظ جان مردم نباید بازی کرد و واحدهای تولیدی باید با جدیت وظایف و تکالیف خود را انجام دهند، تعهدات بینالمللی نیز وجود دارد که اگر تعللی صورت گیرد در بحث تولید گازهای متنوع مشمول جرایم بینالمللی خواهیم شد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اراک در بدترین موقعیت آلایندههای کشور واقع شده زیرا هیچ جای ایران این شرایط را ندارد اما این اتفاق در گذشته رخ داده و نمیتوان کاری کرد و از سوی شرایط آلایندگی داخل شهر هم مزید بر علتهاست.
ابراهیمی اظهارکرد: برای مطالعه سیاهه انتشار آلودگی هوای اراک توسط دانشگاه اراک اقدام خوبی انجام شده اما باید در اولین فرصت کمیته فنی برای بررسی سوالات تشکیل و ابعاد فنی این موضوع بررسی شود.
وی تاکید کرد: پس از برگزاری نشستی با حضور استاندار مرکزی و نمایندگان استان، بویژه نمایندگان مردم اراک و شازند در مجلس شورای اسلامی این طرح پس از رفع ابهامات و تکمیل شدن، مصوب شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکراتی با وزیر نفت برای درخواست سهمیه حداکثری گاز شده که مانند سال گذشته مشمول کاهش سهمیه نشویم، از سازمان حفاظت محیط زیست درخواست جلسه فوقالعاده و مصوبات کارگروه کاهش آلودگی کشور شده است.
ابراهیمی ادامه داد: همچنین از رئیس جمهور درخواست شده که شرایط امسال اراک متفاوت از قبل باشد که امید میرود با اقدام مؤثر اعضای هیأت دولت، آلودگی را در فصل سرد امسال در اراک و شازند کاهش یابد.
وی تاکید کرد: باید واقعیت را پذیرفت و شرایط را مدیریت کرد، نمیتوانیم صورت مسئله را پاک کنیم، زیرا از آن طرف نیازمند برق، بنزین، نفت، گازوئیل، آلومینیوم و سایر تولیدات هستیم.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دنیا به این موضوع رسیده است که میتواند آلودگیها را مدیریت کند، بنابراین باید با تلاش به حد استانداردها برسیم.
ابراهیمی افزود: مصوبه اتوبوس برقی و تاکسی برقی باید در اراک به صورت کامل اجرا شود و تمام ناوگان حمل و نقل درون شهری آن باید برقی شود.
وی ادامه داد: مجوزهای برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری گرفته شده و در مرحلهای تعدادی اتوبوس برقی وارد شد که باید استمرار یابد و حداقل ۵۰۰ تاکسی و ۱۰۰ اتوبوس افزوده شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: الزام باید رعایت استانداردها در همه مبادی شهر اراک و شازند باشد و باید تلاش شود، دالان سبز جنوب غربی به شمال اراک، حدود ۱۰ هزار هکتار و از مسیر نیروگاه، چپقلی، مجموعه باغستانهای سنتی در سده به سمت کنارگذر شمالی، جاده فراهان و تالاب میقان است، هرچه زودتر انجام شود.
ابراهیمی اضافه کرد: طرح کنارگذر شمالی اراک به طول ۵۰ کیلومتر است و مقرر شده که تا حدود دو ماه آتی فاز اول آن به وسعت ۲۵ کیلومتر از سه راهی شازند به سمت مرزیجران و جاده فراهان زیر بار ترافیکی رود.
نظر شما