به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمال حیدری امروز _یکشنبه بیستودوم مهر_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان همه همدلانه و دلسوزانه پای کار بودند.
وی با بیان اینکه ۱۷ کمیته در جشنواره سیوششم تشکیل شد و فعالیت میکرد، افزود: در این جشنواره ۱۶۰۰ داور و خبرنگار کودک و نوجوان حضور داشتند و در روزهای برگزاری جشنواره ۲ هزار دانشآموز روزانه در دو سینما به تماشای فیلم نشستند که در موضوع مدارس تاکید بر مناطق محروم بود.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اکران فیلم برای مردم را نیز پیشبینی کردیم و دعوت از کودکان کار و کودکان بیسرپرست با همکاری بهزیستی انجام شد.
حیدری با تاکید بر اینکه جشنواره سیوششم در دو بعد کیفی و کمی باشکوهتر برگزار شد، تصریح کرد: در این دوره جشنواره ۱۷ فیلم به موضوع غزه اختصاص داشت، همچنین در روز کودک تجمع ۱۰ هزار نفری کودکان را در میدان امام خمینی (ره) همراه با اجرای سرود داشتیم.
وی با بیان اینکه در طول زمان برگزاری جشنواره روزانه ۱۲۰۰ دانشآموز به شهر رویاها رفتند که طی ۱۰ روز، ۱۲ هزار دانشآموز از این فرصت بهرهمند شدند، ادامه داد: در بخش فیلمهای کوتاه بهصورت مجزا اختتامیه برگزار کردیم.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه از نظر شرایط مالی با لحاظ کردن رشد کیفی، مدیریت خوبی انجام شد، گفت: بسیاری از هزینهها در بخشهای مختلف بر عهده تهران گذاشته شد و در این راستا ۷ میلیارد تومان صرفهجویی در هزینهها داشتیم.
حیدری افزود: سال جاری بخش فیلمسازان مناطق محروم را داشتیم و میزبان فیلمسازان از این مناطق بودیم، در مدت برگزاری جشنواره ۳۷۰ عنوان برنامه جنبی در ۱۵ منطقه برگزار شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهمانان در بخش بینالمللی در اختتامیه جشنواره حضور نداشتند، گفت: وزیر به همراه رئیسجمهور در سفر خارج از کشور بودند، مهمانان بخش بینالمللی نیز به دلیل شرایط حاکم در منطقه و کنسل شدن پروازها بهرغم هماهنگیهای انجام شده نتوانستند در جشنواره حضور پیدا کنند.
میثم بکتاشیان، مدیر اجرایی سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان نیز در پاسخ به دیدگاه اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان که چرا کار در بخش مدارس به آموزش و پرورش سپرده شده بود، اظهار کرد: این موضوع به دلیل فنی و قانونی رخ داد، زیرا برای مثال حضور دانشآموزان در شهر رویاها باید در قالب اردوهای دانشآموزی انجام میشد، از اینرو این مسئولیت بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شد.
وی افزود: البته دیدگاه اعضای شورای اسلامی شهر درست است و باید معاونان فرهنگی مناطق نیز در فرایند هماهنگی مشارکت میکردند، در این راستا مقرر شد پیشنهادهای معاونان فرهنگی مناطق دریافت و به آموزش و پرورش انتقال داده شود.
مدیر اجرایی سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان تصریح کرد: یکی از اتفاقاتی که در دستور کار قرار دادیم، توسعه زیرساختها بود تا جشنواره در مسیر کیفیتر راه خود را ادامه دهد، از جمله اینکه سال جاری کمیته مخاطبین در سامانه ۱۳۷ بارگذاری شد تا مخاطبان برای تهیه بلیت هدایت و راهبری شوند، همچنین سازوکاری را برای داوران و خبرنگاران کودک و نوجوان در فرهنگسرای نوجوان و رسانه پیشبینی کردیم تا این فرایند نیز پایدار شود.
نظر شما