به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا کنگری با بیان اینکه تمامی کالاها به وفور در بازار موجود است، اظهار کرد: با توجه به آنکه منبع تأمین شکر بنکداران مشخص است، مشکل بازار شکر نیز رفع شده است.
وی افزود: با وجود آنکه قیمت مصوب هر کیلو شکر برای مصرفکننده ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما بهدلیل مشخص بودن منبع تأمین کمتر از این نرخ عرضه میشود که این امر نشان میدهد که بازار شکر به ثبات رسیده است، در حالی که در ماههای اخیر هر کیلو شکر در خرده فروشیها ۴۸ تا ۵۰ هزار تومان فروخته میشد.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به علل نوسان قیمت برنج عنوان کرد: اگر عرضه با تقاضا در حوزه برنج همتراز نباشد، این چالشها ادامه دارد، کمااینکه قیمت هر کیلو برنج پاکستانی طی ۲۰ روز اخیر از ۳۷ به ۵۵ هزار تومان و برنج هندی از ۴۵ به ۷۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
کنگری ادامه داد: محدودیت واردات و ترخیص نکردن برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است و بهطور کلی هر کالایی که عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، منجر به نوسان قیمت در بازار میشود که در نهایت استمرار روند بازار برنج خارجی منجر به هجوم خرید افراد برای برنج ایرانی و مشکلات برهمخوردن بازار در این حوزه میشود.
وی تصریح کرد: مدیریت بازار عرضه و به عبارتی همخوانی عرضه و تقاضا تنها راهحل تنظیم بازار است، کمااینکه در شرایط کنونی زمزمه تغییر قیمت روغن شنیده میشود، اما با تغییر نرخ ارز واردات روغن، این امر اتفاق میافتد.
نظر شما