مکتب سید حسن نصرالله فرهنگ جهاد، دفاع و مقاومت را عامل پیشرفت می‌داند

مدیر حوزه های علمیه کشور با بیان جایگاه فرهنگ جهاد و دفاع در مکتب سید حسن نصرالله برای تغییر جهان، گفت: در واقع امام خمینی (ره) مکتب جهاد را در عصر جدید احیا و سید حسن نصرالله آن را امتداد داد. فرهنگ جهاد، دفاع و مقاومت به‌عنوان عامل پیشرفت، در مکتب سید حسن نصرالله برجسته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام علیرضا اعرافی مدیر حوزه علمیه قم و مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور امشب _پنجشنبه نوزدهم مهر_ با حضور در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت چهارمین شهید محراب آیت‌الله اشرفی اصفهانی با حضور حبیب‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه و جمعی از حوزویان این استان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک مکتب نوین در عصر جدید برخاسته از حوزه‌های علمیه و قلب مردم بود که موازنات فکر و دنیای معاصر را تغییر داد.

وی افزود: امام خمینی (ره) با شجاعت و فهم عمیق فکری با وجود حاکمیت قدرت‌های سیاسی و اجتماعی استکباری در جهان، انقلاب اسلامی را بنا نهاده و یک اندیشه و راهی نو را به روی بشریت گشوده است؛ در حقیقت انقلاب اسلامی یک گفتمان، فکر و منطق نوین است.

الهام گرفتن شهدا و آزادگان عالم از مکتب انقلاب اسلامی

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به الهام گرفتن شهدا و آزادگان عالم از مکتب انقلاب اسلامی و گرامیداشت مقام همه شهدا به خصوص چهارمین شهید محراب آیت‌الله اشرفی اصفهانی و سید حسن نصرالله، خاطرنشان کرد: در واقع امواج و گفتمان انقلاب اسلامی ایران در سوریه، یمن، لبنان و دیگر کشورها منتشر شده و به یک جنبش جهانی تبدیل شده است؛ علت دشمنی‌های استکبار جهانی با انقلاب اسلامی نیز همین مسئله است.

وی با بیان اینکه سید حسن نصرالله تربیت شده مکتب انقلاب اسلامی ایران است، افزود: سید حسن نصرالله تربیت شده و رشد یافته مکتب انقلاب اسلامی است. در حقیقت مکتب سید حسن نصرالله، مکتب معنویت و بازگشت به ارزش‌های الهی و اعتماد به این ارزش‌ها است؛ مکتب او سبب تغییر نگرش به ارزش‌های الهی و معنویت در دنیا شد.

مکتب سید حسن نصرالله فرهنگ جهاد، دفاع و مقاومت را عامل پیشرفت می‌داند

اعرافی با بیان جایگاه فرهنگ جهاد و دفاع در مکتب سید حسن نصرالله برای تغییر جهان، تصریح کرد: در واقع امام خمینی (ره) مکتب جهاد را در عصر جدید احیا و سید حسن نصرالله آن را امتداد داد. فرهنگ جهاد، دفاع و مقاومت به‌عنوان عامل پیشرفت، در مکتب سید حسن نصرالله برجسته است.

وی با اشاره به باور و اعتقاد به توانایی‌های امت اسلامی و نیز به نیروهای جوان در سید حسن نصرالله، تأکید کرد: در واقع او با رهبری، تربیت و باور به جوانان، آن‌ها را به پرچم‌داران مقاومت تبدیل کرد. قدرت سید حسن نصرالله در جامعه‌سازی و شبکه‌سازی اجتماعی و فرهنگی بود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان رویکرد جهانی سید حسن نصرالله، اضافه کرد: سید حسن نصرالله رویکردی جهانی داشته و منحصر به یک منطقه محدود نبود.

حوزویان باید با تمام قوا وارد میدان مبارزه با هجمه‌های دشمنان اسلام شوند

وی با اشاره به گسترش دامنه سوال‌ها، رسالت و توقعات از حوزویان، بیان کرد: در عصر جدید مسئله‌های زیادی پدید آمده است که باید توسط حوزویان پاسخ داده شود. همه حوزویان باید در زمینه پرسش‌های جوانان و جامعه امروز، تحقیق کرده و پاسخ آن‌ها را بدهند.

اعرافی خاطرنشان کرد: امروزه حوزویان ما با هجمه‌های گسترده دشمنان و استکبار مواجهه هستند؛ بنابراین همه حوزویان باید با تمام قوا وارد این میدان شده و اسلام را یاری کنند. استان کرمانشاه باید حوزه‌ای با طراز عالی برای پاسخ‌گویی به همه اقشار جامعه داشته باشد.

کد خبر 799378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.