علیرضا جیلان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه صنعت گردشگری اولویت نخست برای توسعه استان است، اظهار کرد: چهارمحالوبختیاری در حوزه گردشگری بسیار مستعد است و قابلیتها و جاذبههای گردشگری استان توانایی ایجاد اقتصاد پایدار را دارد، همچنین صنعت گردشگری میتواند به عنوان جایگزین یا مکملی برای بخشهای درآمدزایی باشد.
وی افزود: استفاده حداکثری از ظرفیت و قابلیتهای منابع طبیعی و سنتی استان، سبب ایجاد نهضت بومگردی و اردوگاههای گردشگری شدهاست، در دو سال اخیر ۲۰ بومگردی فعال به ۱۳۵ بومگردی ارتقا پیدا کردهاست.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰، تنها دو اردوگاه وجود داشت و اکنون این رقم به ۷۰۰ اردوگاه تبدیل شده است، اضافه کرد: تبدیل خانههای روستایی به مراکز بومگردی با حفظ بافت و سبک زندگی روستایی، همچنین ایجاد اردوگاههای گردشگری در چادرهای عشایری، گام بزرگی جهت حفظ فرهنگ غنی روستایی و عشایری نیز است.
جیلان با اشاره به اینکه استان در زمینه محوطههای تاریخی و باستانی در رتبه سوم کشوری قرار دارد، ادامهداد: گردشگران وارد شده به استان به دنبال استفاده از صنایع سنتی و سوغات استان هستند و این موضوع سبب ایجاد توسعه اقتصادی میشود.
وی خاطرنشان کرد: صنعت نمد استان ثبت ملی و شهر شهرکرد نیز به عنوان شهر ملی نمد معرفی شده است و جهانی شدن آن در حال پیگیری است، همچنین به دنبال ثبت ملی شهر هفشجان به عنوان شهر حجاریهای سنگی و شهر بازفت به عنوان شهر چوقا نیز هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه استان در زمینه مرمت بناهای باستانی و تاریخی به رتبه سوم کشوری نیز ارتقا پیدا کرده است، گفت: افزایش اعتبار تملک دارایی موجب مرمت مراکز گردشگری و ارائه خدمات بهتر به گردشگران میشود، مرمت، حفظ و ثبت ملی برخی آثار تاریخی، سبب شد که شاخص اختصاصی استان در سالهای اخیر، ۱۷ پله صعود کرده و جز شش استان برتر کشور شود.
جیلان با اشاره به اینکه در شش ماهه اخیر، ۷۰ هزار نفر از مراکز گردشگری بازدید کردند، تصریح کرد: در شش ماهه نخست سالجاری، ۲۵ هزار و ۴۰۰ گردشگر در استان به اقامت پرداخته و هفت میلیون و ۵۰۰ هزار گردشگر نیز از استان تردد کردند.
نظر شما