سعید ساکت در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به فعالیت مجدد پارکهای آموزش ترافیک شهر اصفهان اظهار کرد: فعالیت چهار پارک از پنج پارک آموزش ترافیک شهرداری اصفهان در سالهای گذشته بهواسطه مشکلات و مباحث مختلفی از جمله بودجه و نیروی انسانی متوقف شده بود که با انجام تعمیرات بهسازی و نوسازی، تمام این پارکهای آموزشی آماده فعالیت است و با جذب مربی کارآزموده و متبحر، از ابتدای آبان فعال خواهند شد و در خدمت کودکان و نوجوانان و مدارس خواهند بود.
وی با بیان اینکه فرایند آموزش مباحث ترافیکی برای گروههای مختلف یک ضلع مهم مثلث ترافیک است، افزود: پایداری و تداوم تأثیرات آموزشی در کودکان و نوجوانان بسیار ماندگار و اثربخش خواهد بود و پارکهای آموزش ترافیک بهعنوان بستری پویا در ارتقای ایمنی و سطح فرهنگ ترافیک کودکان و نوجوانان و افزایش اطلاعات و آگاهی این طیف از جامعه بسیار مطلوب خواهد بود.
معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه نگاه تخصصی در امر آموزش یکی از ملزومات رشد و اثرگذاری فرهنگ ترافیک است، گفت: استفاده از عوامل و نیروهای تخصصی در کنار تجهیزات و تأسیسات کمک آموزشی از جمله نکات مورد تاکید و برنامههای مورد تأیید و تدبیر در راهاندازی پارکهای آموزشی است.
ساکت با بیان اینکه جایگاه فرهنگ ترافیک و عبور و مرور برای زندگی امروزه بسیار با اهمیت و رفیع است، تصریح کرد: ترویج و انتشار آموزههای ترافیکی در کتب درسی در کنار دیگر آموزشهای شهروندی نهتنها یک نیاز و یک شیوه است، بلکه یک ضرورت اجتنابناپذیر برای زندگی شهری است که میتواند جامعه را به سوی رشد و تعالی سوق دهد.
وی با بیان اینکه فرایند استفاده از تجهیزات دیجیتال در امر آموزشهای ترافیکی از برنامهها و رویکردهای حوزه حملونقل و ترافیک است، گفت: نگاه تخصصی و اثربخش به زمینههای استفاده گسترده و حداکثری کودکان و نوجوانان از پارکهای آموزش ترافیک، از اهداف و چشماندازهای این بخش است.
معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره رشد و گسترش ناموزون مباحث ترافیکی در تمام ابعاد زندگی افراد خاطرنشان کرد: نگاه و رویکرد مقطعی در مباحث آموزشی و موضوعات فرهنگ ترافیک، غیرکارآمد، بدون اثر یا کماثر است و نگرش کلان، مستمر و مداوم میتواند به نتیجه برسد.
نظر شما