به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، مهدی ابراهیمی ظهر _امروز چهارشنبه هجدهم مهر_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طبق آماری که اعلام شده ۷۶ درصد مردم به خاطر حس انساندوستی به متکدیان کمک میکنند صرف نظر از اینکه میدانند متکدی معتاد است، ما نیازمند فرهنگسازی در این حوزه هستیم تا متکدیان مجدداً پس از جمعآوری به خیابانها برنگردند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر اینکه متوسط درآمد متکدیان چقدر است، افزود: از ۴۰ هزار تومان تا ۱۶ میلیون روزانه از متکدیان کشف کردهایم اما بهطور متوسط این عدد یک میلیون به بالا است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: متکدیان با روشهای مختلفی از جمله استفاده از عروسک به جای نوزاد، مردهای زن نما و ادای معلولیت درآوردن اقدام به تکدی میکنند.
ابراهیمی افزود: تمرکز ما بر پیشگیری و فرهنگسازی است چون پیشگیری هزینه کمتری و بازدهی بیشتری نسبت به جمعآوری دارد.
وی افزود: بیشترین تعداد متکدی در مناطق پر برخوردار مشهد مانند مناطق ۹، ۱۰ و ۱۱ شهرداری حضور پیدا میکنند.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: با پولی که برای جمعآوری متکدیان هر ساله هزینه میکنیم، میتوانیم چندین زمین ورزشی بسازیم.
ابراهیمی گفت: از مجموع ۱۴۱۷ متکدی که در شش ماهه نخست جمعآوری شدهاند، ۱۳ نفر بیمار روانی بودهاند، دو نفر به کمیته امداد معرفی شدهاند، ۳۷ نفر را برای بحثهای درمانی در بیمارستان بستری کردهایم، ۱۳ نفر به مراجع قضائی معرفی شدند، ۵۹ نفر به شهرستان بازگشت داده شدند، ۱۹۵ نفر تحویل خانوادهها شدند، ۵۸۸ نفر از این افراد، معتاد و به کمپهای ماده ۱۶ معرفی شدند، پنج نفر اتباع بودند که به کشورشان بازگردانده شدند و ۱۶۸ نفر نیز در خانه سبز نگهداری شدند.
وی اظهار کرد: ۷۴۸ نفر از این افراد مرد و ۶۶۹ نفر زن بودهاند و بازه سنی این افراد بالای ۳۰ سال است.
ابراهیمی از جمعآوری ۱۱۶ کودک کار و خیابانی در شش ماهه نخست سالجاری خبر داد که ۱۰۴ نفر پسر و ۱۲ نفر دختر بودهاند.
به گفته معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، ۸۵ درصد کودکان کار در این کلانشهر تبعه غیر ایرانی هستند.
نظر شما