به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، مهرداد جهانی از تلاش مستمر راهداران و پیمانکاران بخش خصوصی برای افزایش سطح ایمنی راههای استان خبر داد و اظهار کرد: طی یک سال اخیر ۲۳ نقطه از ۳۷ نقاط حادثهخیز استان ایمن سازی و رفع خطر شده است.
وی افزود: ۶۲ درصد از این نقاط در ۳۵ درصد از بازه زمانی تعیین شده طی یک سال اخیر رفع شده و ۱۴ نقطه باقیمانده نیز در حال حاضر در دست اقدام برای ایمن سازی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با تحلیل اقدامات انجام شده در مقایسه با آمارهای کشوری گفت: ۸۸۷ نقطه پر تصادف در سطح کشور در سال ۱۴۰۱ شناسایی و در سال ۱۴۰۲ به استانها ابلاغ شده که سهم استان مرکزی ۳۷ نقطه (به عبارتی ۴.۱۷ درصد) بوده است.
جهانی خاطرنشان کرد: علاوه بر رفع ۲۳ نقطه حادثهخیز، از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۹۸ نقطه مستعد حادثه نیز به صورت نقطهای در شبکه راههای استان ایمن سازی شده است.
وی با اشاره به جزئیات این ۹۸ نقطه اظهار کرد: به طور مثال در یک هفته اخیر، پنج نقطه در محور خمین - الیگودرز در محل تقاطعهای فرج آباد، عکس آباد، نصرآباد، رضاآباد و زینل آباد با احداث دو کیلومتر روشنایی طولی، چهار نقطه در راههای شهرستان شازند با احداث روشناییهای نقطهای در تقاطعهای عضدیه، پرکله، کرک و لنجرود، یک نقطه در شهرستان زرندیه با احداث روشنایی، دو نقطه در شهرستان کمیجان با عملیات تعریض پل و اصلاح تقاطع امامزاده عباس، یک نقطه در محور گلدشت - آشیانه شهرستان خمین با عملیات ترانشه برداری، یک نقطه در محور بیات در بخش نوبران شهرستان ساوه و… ایمن سازی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: در مجموع راههای ۱۲ شهرستانِ استان مرکزی، به طور میانگین در هر هفته مجموعاً حدود چهار نقطه مستعد حادثه ایمن سازی و رفع خطر میشود که اغلب آن به صورت امانی و با استفاده از تجهیزات و ماشینآلات راهداری در اختیار و توان نیروی انسانی راهداران خدوم در سطح استان صورت میشود.
جهانی افزود: علاوه بر مجموعه اقدامات ایمنسازی نقطهای در نقاط حادثهخیز و مستعد حادثه در راههای استان، فعالیتهای دیگری نیز در قالب طرحهای مهم و بزرگ ایمنی راهها توسط پیمانکاران بخش خصوصی در دست اقدام است.
وی ادامه داد: از جمله این اقدامات میتوان به نصب حفاظ میانی بتنی در محورهای اراک - راهجرد، اراک - توره - بروجرد، دلیجان - محلات، کمربندی شهر دلیجان و…، احداث روشنایی طولی به طور مثال در محور تفرش - سلفچگان محدوده گردنه عبدلآباد به طول شش کیلومتر، روشنایی محور خمین - محلات و…، اجرای خط کشی راههای اصلی، فرعی و روستایی، نصب انواع تابلوهای ایمنی و علائم هشداردهنده، بروز رسانی سیستمهای روشنایی و چراغهای چشمک زن و… اشاره کرد که ماحصل تمامی این اقدامات تلاشی است تا بستری ایمن برای تردد کاربران جادهای فراهم شود.
نظر شما