به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهزاد شهبازی امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در حاشیه برگزاری جشنواره خوراک طعم امید ۳ که با حضور آشپزهای دارای معلولیت جسمی، کمبینا و نابینا و مبتلایان به سندروم داون در کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به همکاری میراثفرهنگی و بهزیستی کرمانشاه در برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره طعم امید ۳ جشنوارهای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقهای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.
وی افزود: در جشنواره استانی ۲۰ نفر از معلولان استان شامل مبتلایان به سندروم داون، معلولان جسمی حرکتی شدید و افراد نابینا حضور دارند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: سه نفر برتر هر گروه از معلولان شرکت کننده در این جشنواره، به جشنواره منطقهای آنکه به میزبانی کرمانشاه خواهد بود، راه پیدا خواهند کرد.
شهبازی اضافه کرد: هر چند معلولان ما از نظر جسمی مشکلات خاص خود را دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزههای مختلفی فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: برگزاری چنین جشنوارهای علاوه بر اینکه میتواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحیه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک کند.
به گزارش ایمنا، در این جشنواره یک روزه، حاضران به پخت غذاهای بومی محلی کرمانشاه همچون خورشت خلال، سیب پلو و ترخینه پرداخته و در پایان با نظر هیأت داوران، اسامی زیر به عنوان نفرات برتر مشخص شدند.
در گروه معلولان جسمی حرکتی شدید، ایران دخت فیض سرشار نفر اول، پروانه امیری نفر دوم و سمیرا نظری چناری به عنوان نفر سوم معرفی شدند، همچنین در گروه معلولان نابینا و کم بینا مریم مرادی نفر اول، نازنین فرهنگیان نفر دوم و الهام خوش چهره نفر سوم برگزیدگان این بخش بودند.
در گروه مبتلایان به سندروم داون نیز مرتضی محبوبی و مریم رجایی پور به ترتیب به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
نظر شما