تأمین اعتبار بدهی دهیاری‌های خراسان‌جنوبی پیگیری می‌شود

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: تأمین اعتبار برای پرداخت بدهی‌های دهیاری‌های خراسان‌جنوبی پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهیار نور علی امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در نشست با بخشداران خراسان‌جنوبی اظهار کرد: با توجه به مشکلات موجود در خصوص مدیریت پسماند در روستاها، دفتر امور پسماند برای رفع چالش روستاها ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس تفاهم‌نامه منعقده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بخشداران می‌توانند تسهیلات مورد نیاز برای اجرای طرح‌های خود را دریافت کنند.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: برای رفع مشکل نبود کارشناس حقوقی در دهیاری‌ها هم اقدام لازم انجام خواهد شد.

وی متذکر شد: هر روستایی مدل آتش‌نشانی خاص خود را دارد و در بعضی از روستاها که پلکانی هستند با بهره‌گیری از پهباد و… موضوع آتش‌نشانی باید مدیریت شود.

نورعلی با بیان این مطلب که از ۴۰ هزار دهیاری کشور ۵ هزار مورد از شهرها بالاتر هستند، گفت: اعتبار پرداخت بدهی دهیاری‌های استان در خصوص آسفالت روستاها تأمین می‌شود.

اجرای ۳۸۶ پروژه عمرانی با ۱۳,۰۸۲ میلیارد تومان اعتبار

حسین هاشمی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: ۳۸۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۳ هزار و ۸۲ میلیارد تومان در خراسان جنوبی اجرا شد.

وی با اشاره به ۲۵ سال خشکسالی استان، افزود: ۳۸ دستگاه خودروی حمل زباله سبک به دهیاری‌ها اختصاص یافته و بیش از ۱۷۶ میلیارد تومان اعتبار در حوزه‌های مختلف بین دهیاری‌های استان توزیع شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان‌جنوبی گفت: ۶۳ فقره درخواست تسهیلات به مبلغ ۱۳۵ میلیارد تومان برای خرید ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی و اجرای طرح‌های درآمدزا مصوب شده است.

وی افزود: از تعداد ۹۶۷ دهیاری استان، تنها ۲۷ دهیاری تمام وقت هستند و ۴۴ دهیاری استان مشمول قانون در آمد پایدار شدند که به ۲۷ دهیاری کد شناسه داده شده است.

هاشمی با بیان اینکه منابع درآمدی در روستاهای خراسان‌جنوبی کم است، گفت: ۲۵ شرکت تعاونی فعال در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۹ شرکت عضو اتحادیه تعاونی کشور شدند.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های دفتر روستایی برای جذب ۲۱ نفر مجوز داده شده که تا یک ماه آینده آزمون برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ۲۳ نقطه حادثه‌خیز استان با مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه با ایجاد بازارچه‌های دائمی به نقاط سبز تبدیل شد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۷ تا ۸ میلیارد تومان دهیاری‌ها و بخشداری‌های خراسان‌جنوبی بدهکاری دارند که برای پرداخت آن‌ها نیاز به تخصیص اعتبار است، ادامه داد: بسیاری از دهیاری‌های استان در خصوص ماشین‌آلات مشکل دارند که باید اقدام لازم در این زمینه با هدف مدیریت بحران انجام شود.

کد خبر 798196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.