کمک به ارتقای سلامت عمومی با پخت نان کامل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: با پخت نان کامل به ارتقای سطح سلامت عمومی کمک می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید آرد و نان کامل، اظهار کرد: در راستای اجرای دستورالعمل‌های ملی تأمین آرد کامل (بدون سبوس‌گیری) و پخت و توزیع نان کامل، جلسات متعدد و هماهنگی‌هایی در قالب کارگروه آرد و نان کامل در استان برگزار شد.

وی با تأکید بر اینکه با پخت نان کامل به ارتقا سطح سلامت عمومی کمک می‌شود، افزود: این طرح بزرگ و مؤثر در تأمین امنیت غذایی با مشارکت تعدادی از نانوایی‌های منتخب که دارای شرایط مناسب برای پخت کامل بودند در استان اجرا خواهد شد.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی ادامه داد: در حال حاضر آرد کامل از سایر استان‌ها تأمین خواهد شد، ولیکن بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده یکی از کارخانجات خراسان‌جنوبی به تولید آرد کامل اقدام خواهد کرد.

جعفری در خصوص وضعیت گندم و آرد مصرفی استان هم گفت: بر اساس برآوردهای جمعیتی در سال ۱۴۰۰ در حال حاضر بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ تن آرد مورد نیاز استان بر اساس مصوبات کشوری تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان در بهمن ماه ۱۴۰۱ با پیگیری دستگاه‌های متولی ۵۵۰ تن به سهمیه آرد استان اضافه شده که ماهانه و بر اساس جمعیت بین نانوایی‌های شهرستان‌ها توزیع می‌شود.

جعفری گفت: تعیین سرانه و تخصیص آرد بخش روستایی و عشایری در قالب سهمیه کل هر شهرستان در کارگروه آرد و نان شهرستان با مسئولیت فرمانداران انجام می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در صورتی که با توجه به ضوابط سامانه نانی نو نانوایی با کسر سهمیه مواجه شود، در کارگروه شهرستانی و استانی پایش آرد و نان، نسبت به باز توزیع سهمیه کسر شده بین سایر نانوایی‌ها اقدام می‌شود.

کد خبر 798183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.